Mi a véleményetek a Paleo csoki-ról? Próbálta már valaki?
Nem fordult meg a fejemben az hogy kell nekem ilyen csoki,vagy hogy meg akarnám venni.Olyan emberek véleményére voltam kíváncsi aki már próbálta.Ne hurrogjatok mindjárt le.Nem tudjátok a választ akkor minek írtok?
Táplálkozás Harcművész Neked köszönöm az egyenes válaszod. :)
Először is 12-es, nem a diétáról kérdeztek! Egyen mindenki azt amit akar! De egy cukrosnak, egyáltalán nem mindegy, mit eszik.Van paleó csoki, szaloncukor is volt nálunk.Mind elfogyott. / több vásárló orvos!/ Pont ott voltam..
Egyszer csodálkoztam, miért drágább a koffeinmentes kávé?
Csupán azért mert át kell mennie a koffeinkivonáson.és az pénz..Nos itt is azért drágább 1-2 alapanyag..Ez nem pénzlehúzás..nem kényszerít senki!
Érdemes nézegetni a boltokban az étcsokikat mert néha találok olyat, amiben nincs szójalecitin. :)
A Lidl-ben volt legutóbb egy olyan fajta, nem tudok időszakos-e vagy mindig van, mert ritkán veszek.
Most ettem meg egy 40 grammos kiszerelést, a mogyorósból, marha jó! a 80-85%-os bolti csokik nekem már keserűek, de ez nem, nagyon ízlik, biztos veszek még!
Aki amúgy nem akar paleozni, ne paleozzon, senkinek sem kötelező. Én sem pattogok, hogy te miért iszol tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!