Paleo étrendre átállás (? ) (lent leírok mindent, kicsit hosszú)
Figyelt kérdés
Mostanában olvastam el Szendi Gábor könyvét a paleo táplálkozásról és nagyon elgondolkodtatott. Mert a husikra, gyümölcsre, zöldségre senki sem allergiás, laktózérzékenyek, gluténérzékenyek pedig rengetegen vannak, szóval lehet abban vmi, amit írt. Kenyeret, gabonaféléket már néhány hónapja nem eszek, részben saját elhatározás, részben orvosi javaslat miatt. Viszont emiatt kicsit több tejterméket fogyasztok, minden nap eszek kefirt vagy joghurtot reggelire és/vagy vacsira, tejet is szoktam inni. Ha szendvicset ennék, akkor puffasztott rizset csinálok meg ugyanúgy, mintha kenyér lenne. Ezeket mivel tudnám helyettesíteni? Esetleg ha paleosok leírnák, hogy mit reggeliznek és vacsoráznak az nagyon nagy segítség lenne. Illetve még szerintetek hogyan tudnám megvalósítani az átállást, ha a családomban (anyukám, apukám, húgom, öcsém) senki más nem szeretne átállni, ellenzik is. Nekem nem mindig lenne időm főzőcskézni, anyukámra pedig nem akarok túl sok plusz feladatot sózni. Egyébként 18 éves lány vagyok. A válaszokat előre is köszönöm2013. jan. 20. 14:24
11/11 anonim válasza:
Kedves Julie!
Nem foglak többet zaklatni, de a szervóra vagy másképpen belső biológiai óra mindenkinél ugyanúgy működik. Persze meg lehet zavarni sok mindennel, aminek a következménye a betegség. A szervóra működését négyezer évvel ezelőtt a kínai orvoslás fedezte fel, ha valaki nem hiszi el, attól az még létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!