Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo, szoptatas es varandossa...

Paleo, szoptatas es varandossag, etelallergia, epedieta, savszegeny dieta mennyire összeegyeztethetö?

Figyelt kérdés

Etelallergia: laktoz, tejprotein, serteshus.

A laktozallergia mögött az all, hogy nincs eleg laktozt feldolgozo enzim a belben, ami sokak szerint nem betegseg, hanem alkati kerdes.

Ugy tudom, a paleo szerint elmulik minden allergia a paleo etkezes hatasara, de az enzimhiany szerintem keptelenseg...

#gyomorsav #ételallergia #paleolit #szoptatas es varandossag #epedieta #savszegeny dieta
2012. nov. 25. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én nem értek hozzá, de engem meggyőzött a könyv és azóta is olvasgatom a szakirodalmat (eredetiben, mielőtt valaki Szendi Gábor végzettségét emlegetné). 2 és fél éve vágtam bele várandósan és makkegészséges gyerekem született, én magam pedig nagyon gyorsan regenerálódtam, hízni sem híztam sokat. A hányingeren nem segített, mert ugye annak semmi köze ilyenkor az evéshez, de egyébként szuperjól ment az egész terhesség-szülés-szoptatás . A többi problémáddal kapcsolatban nekem nincs tapasztalatom, de a terhességgel kapcsolatban szívből ajánlom a paleót. Sok boldogságot és egészséget kívánok! :)

(és "Harcművész" nekem eddig csak segített, táplálkozástudományt hallgató egyetemista és valóban szívből hisz a paleo diétában. Mivel mindig leírja a véleményét köntörfalazás nélkül,itt a legtöbben utálják. Olvasd őt előítéletek nélkül és dönts a szívedre és az eszedre hallgatva, de véletlenül se a "károgókra" hallgass)

2012. dec. 5. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!