Melyik az a hus amiben kb ugyanannyi fehérje van mint zsir?
Na ez így már humbug. :D
A magas zsírtartalmú étrend kb 10%ot dob a teszto szinteden a steriodok meg 200-300%ot. De ha diétázol akkor negatív a kalóriamérleg és úgy nem fogsz izmosodni. Ilyen körülmények között még annyira se jelent semmit az a 10%, nem a tesztoszteronszint emelkedésben van a diéta lényege.
Mellesleg a telítetlen zsírok is növelik a teszto szintet, de a túl sok telített már negatív hatással van rá!
Kérdező, jó amit csinálsz (a telítetlen zsír matyik meg majd belebetegszenek az olaj vedelésbe..)
Különböző szalonnák, ezek elég zsírosak. De alapvetően a húsok szárazanyagban több zsírt tartalmaznak mint fehérjét, a zsírt azt külön az állat zsírszövetéből kell enni. Gyakorlatilag tehát előveszed a zsírszalonnát (nagyon jó ízű, gusztusos füstölt házi szalonnákat lehet kapni jó henteseknél) és lila hagymával adni kell a jó kis zsírokból!
Ketogénezel?
hmm, tök jó.
Amíg húst és zsírt etet, nem tejtermékeket meg gabonákat én addig nagyon szeretem és elismerem.
Majd más, én hétvégén Taichizom :D
De majd megsiratlak, ha ez jelent valamit :)))
Én ma szalonnáztam, uborkával paprikával, neked is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!