Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Melyik az a hus amiben kb...

Melyik az a hus amiben kb ugyanannyi fehérje van mint zsir?

Figyelt kérdés
A szalámival és kolbásszal kiméljetek, étrendem van ahhoz kell, megprobaltam 150g-ot enni belöle és majd elhánytam magam

2012. nov. 13. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elő tudod állítani, de a sporttal többre mész. Ha aktív sport van, adott esetben testépítés, az izom fejlődéséhez energia kell. Mire zsírból ch-t szintetizálsz, az baromi sok idő, 4x elájulsz közben. Mi az, hogy visszatöltesz chval? A ch nem raktározódik, a glikogén raktározódik, de az nem chból, bármiből. Hiányosak az ismereteid, de te tudod, egyél, amit akarsz.
2012. nov. 14. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Na ez így már humbug. :D

A magas zsírtartalmú étrend kb 10%ot dob a teszto szinteden a steriodok meg 200-300%ot. De ha diétázol akkor negatív a kalóriamérleg és úgy nem fogsz izmosodni. Ilyen körülmények között még annyira se jelent semmit az a 10%, nem a tesztoszteronszint emelkedésben van a diéta lényege.

Mellesleg a telítetlen zsírok is növelik a teszto szintet, de a túl sok telített már negatív hatással van rá!

[link]

2012. nov. 15. 00:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, jó amit csinálsz (a telítetlen zsír matyik meg majd belebetegszenek az olaj vedelésbe..)

Különböző szalonnák, ezek elég zsírosak. De alapvetően a húsok szárazanyagban több zsírt tartalmaznak mint fehérjét, a zsírt azt külön az állat zsírszövetéből kell enni. Gyakorlatilag tehát előveszed a zsírszalonnát (nagyon jó ízű, gusztusos füstölt házi szalonnákat lehet kapni jó henteseknél) és lila hagymával adni kell a jó kis zsírokból!

Ketogénezel?

2012. nov. 15. 12:59
 14/18 A kérdező kommentje:
4000 kalóriát viszek be igy és nem zsirosodok
2012. nov. 15. 13:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem nem ketogénezek, a dièta kitalálója többször is állitja a könyvében hogy itt nem a ketózis elérése a cél, a növekedési hormon, a testoszteron meg az inzulin a legnagyobb izomépitő hormonok, ha az utolsó szintje magas, akkor az első kettőt lenyomja és alacsyony lesz. Már pedig az inzulin ch evésénél megugrik, ezért eszek csak hétvégén ch-t igy maximumon pörögnek a hormonjaim, ja és a legjobb amit irtak hogy aki már több éve igy él valami csodálatos a vérképe a diétám neve anabolic diet nem keto
2012. nov. 15. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:

hmm, tök jó.

Amíg húst és zsírt etet, nem tejtermékeket meg gabonákat én addig nagyon szeretem és elismerem.

2012. nov. 15. 14:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajtot is eszek, hétvégén meg gabonákat ugyhogy már áshatod is a sirom
2012. nov. 15. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Majd más, én hétvégén Taichizom :D

De majd megsiratlak, ha ez jelent valamit :)))

Én ma szalonnáztam, uborkával paprikával, neked is sok sikert!

2012. nov. 16. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!