A bolti fagyasztott pulyka/csirkemellben ugyanannyi fehérje van?
Ha nem látsz bele a zacsiba, akkor tapogasd meg: ha úgy érzed, hogy ami benne van, az több kisebb kerek valami, és nem tenyérnyi nagyságú szeleteket érzékelsz, akkor én a helyedben nem venném meg. Ugyanis a kis kerek akármik (hiába van ráírva, hogy pulyka/csirkemell), attól még az egy összedarált, akármivel pépesített alapanyagból származik. Erről ugyanúgy nem tudhatni, hogy mi minden került bele, mint pl. a párizsi, vagy a virsli stb.
Ha a tenyérnyi szeleteket érzékeled, akkor az ugyanolyan jó, mintha a frissen sültet, vagy éppen nyershúst vennéd, és magad sütöd.
Mitől lenne benne kevesebb?!
1.-nek:
mellhúsról szól a kérdés, nem a panírozott akármikről /szerintem/.
nézd a leírást, ott írni szokták.
az olcsóbb terméekeknek kb 40-50%-a hús a többi liszt, meg térfogatnövelők... azt nincs értelme megvenni.
de egyébként se vennék ilyen panírozott cuccot, azt darálnak bele amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!