Egy étkezéstől lehet hízni?
Figyelt kérdés
Ha túl léped az napra a megengedett kalóriát. Vagy csak tele lesz a gyomor és az látszik.2019. máj. 12. 23:17
1/10 anonim válasza:
Ha egyszer bezabálsz attól nem fogsz elhízni. Ahhoz rendszeresen túl sokat kell enni. Csak a gyomrod lesz nagyon tele és az látszik.
2/10 lilla64 válasza:
Nem,csak vigyázz,hogy ne ismétlődjön.
3/10 anonim válasza:
Annyit nem, hogy látsszon, ha így érted. Természetesen az elhízás úgy megy, hogy sok étkezésnél eszel többet, mint kéne, és minden alkalommal egy icipicit hízol. Sok kicsi sokra megy.
4/10 anonim válasza:
Egy nagyot eszel attól annyira nem hízol, de cserében egészségtelen.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem a normális módon fogyókúráztam már 1 hete, hogy kiegyensúlyozott, egészséges étrend, hanem az utóbbi napokban a reggelin kívül ebédeltem és vacsira vagy nem ettem semmit, vagy egy kis kalóriaszegény levest, egy kevés gyümölcsöt, vagy sajtot. Így éreztem, hogy nincs tele a hasam és tegnap már jól bekajáltam, ezért kérdeztem. Valahol olvastam, hogy ilyenkor mindent gyorsan felhasznál a szervezet és visszahízik... :D De nem lett gond. :D
2019. máj. 13. 08:35
6/10 anonim válasza:
Az igaz, hogy ha éhezel, nagyon keveset eszel, akkor utána a szervezet annyit próbál meg felhasználni az elfogyasztott ételből, amennyit csak tud, meg persze próbál minél takarékosabban üzemelni. De egy étkezéssel nem lehet annyi ételt bevinni, aminek már tartósan látható nyoma maradna, ha 100% hatékonysággal dolgozza fel a szervezet, akkor is túl kevés hozzá. Azt gondolom tudod, hogy hosszú távon mi lesz a következménye a koplalásnak, szóval nem magyarázom el, a te döntésed, amit teszel.
7/10 A kérdező kommentje:
Persze tudom, köszi. Nem akarok hosszútávon, gyakorlatilag most be is fejeztem, a hasam ismét lapos. :D Viccet félretéve, hálaistennek időben észbekaptam és nem híztam úgy el, kb. 2-3 kilót szerettem volna leadni, az meg sikerült.
2019. máj. 13. 09:27
8/10 anonim válasza:
EZ a fogyás nem ilyen egyszerü.
Amikor rendszeresen és rendesen eszel a hasad a beleidben van mindig valami, a vízkészleted is magasabb, az izmok is nagyobbak...
Amikor elkezdesz diéázni, akkor kb 2-3 nap mire egyáltalán leapad a keringö energia forrás(zsír és egyebek), vagy is a tényleges fogyás kb a 3-4-ik nap kezdödik. Ekkor azért leginkább nem zsírböl, hanem izomból fogysz.
Ha a 7-ik napon tele zabálod magadat, akkor az nem tapad le az aznapi bevitt felesleg rögtön, az ott van, és ha köv napokon megint kevesebbet eszel akkor elöször a zabálos naprol megmaradt kalóriát használja fel a szervezet.
Ha tényleges 3 kg-t akarsz fogyni az minimum 3-4 hét normál 1000kalórißas fogyokúra.
9/10 anonim válasza:
1000 kalória az nem normàlis hanem koplalàs.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ!
2019. máj. 14. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!