Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nektek is szokott lenni, ez...

Nektek is szokott lenni, ez az "úgy ennék valamit érzés"?

Figyelt kérdés

Most nem az édesség utáni vágyra gondolok, hanem ez nem vagy éhes, de úgy enni kéne valamit érzés. Régen ilyenkor fellapoztam valami gyorsétterem honlapját, és rendeltem valamit, most hogy kalóriát számolok, általában egy pohár natúr joghurtot elkeverek egy kis édesítővel, fahéjjal és kardamommal, de ez is csak felesleges kalória, hiszen nem vagyok éhes.

Akinek sikerült, hogy küzdötte ezt le?

Általában mindig este tör rám ez az érzés.

2019. márc. 22. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én rágózok ilyenkor (viszont miatta hamarabb vagy éhes) vagy elrágok egy répát, aztán elmúlik. Én úgy vettem észre, hogy csak rágni akarok valamit és ezek után elmúlik.
2019. márc. 22. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Zeller!!!!!!:)
2019. márc. 22. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem indokolt, hogy egyél valamit, mert kielégítően táplálkoztál egész nap, akkor az valami lelki hiányérzet lehet.
2019. márc. 22. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. Ez az érzelmi evés. Nem egészséges kapcsolat a kajàval. Gyakorlom a kezelését, mert nekem sok gondom van vele. Le szeretnék szokni róla.
2019. márc. 22. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyesmit két dolog szokott okozni:

1. Szomjúság: igyál valamit, mondjuk egy teát

2. Unalom: foglald le magad valamivel

2019. márc. 22. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Kezelés után van ilyen. Nem tudok vele mit kezdeni. Eszek pár falatot, aztán lefekszek aludni
2019. márc. 23. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!