Le szeretnék fogyni látványosan de nem tudom hogy mit egyek?
16/l 57kg vagyok és elég alacsony(161cm)
Rendszeresen sportolok de nem látom az eredményt ha esetleg tudni valaki írni egy jó étrendet amiből ki tudnák indulni azt megkoszonem
Annyira nem lesz látványos az a fogyás, mert ha sokat sportolsz és izmos vagy, a súlyod teljesen jó. Remélem, nem az izmaidból szeretnél fogyni.
Persze ettől még áttérhetsz egy egészségesebb étrendre. Ha sok finomított ill. gyorsan felszívódó szénhidrátot eszel, csökkentsd ezeket (cukor, fehér liszt). Nasinak egyél egy marék diót, mogyorót, mandulát, vagy 1-2 kocka étcsokit. Üdítő helyett igyál vizet. Egyél több és többféle zöldséget. Vigyél be elég fehérjét, és legyen minél változatosabb az étrended.
Én is alacsony vagyok, ezzel az a gond, hogy optikailag vékonyabbnak tűnnek a magas, hosszú lábú nők. Ezt sajnos el kell fogadni. Ne akarj egészségtelenül vékonyra fogyni, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!