Mennyi kalória van benne?
Figyelt kérdés
Csináltam rántott cdirkemellet.
Zabpehelyliszt, tojás, zabpehelyliszt. Kókuszolajban sütöttem.
Mennyi kalória lehet 100 grammjában? Sajnos sehol nem találtam pont ennek a rántotthúsnak a kalória tartalmát.
2019. márc. 1. 15:10
1/4 anonim válasza:
Ezt csak sajna előtte-utána méregetéssel lehet kiszámolni.
Máskor grillezd, sokkal egyszerűbb.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindig grillezett csirkemellet enni, azt ettem egy hétig.
2019. márc. 1. 15:17
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon függ attól, mennyi olajat vett fel. Azt meg rém macerás mérni, hiszen vagy a forró serpenyőben levő olajat kell lemérned, vagy megvárni, míg kihűl (mert ugye amit nem vett fel, azt le kell vonnod az összes felhasznált olajból). Hiába találnál bármilyen adatot, nagyon sok tényezőtől függ, hogy most pontosan mennyi olaj került a tiedbe. Szerintem közelítésképp használd valamilyen más rántott csirkemell adatait, nem éri meg a plusz erőfeszítést a plusz pontosság.
4/4 anonim válasza:
1es vagyok, igazad van, viszont így tényleg nem lehet tudni mennyi van benne.
Számolj egy hasonlóval.
Próbálj olyan ételt készíteni ami számolható.
Sokféle szósszal lehet húst készíteni, fűszerezéssel is variálható.
Pl. Csirkemell csíkokat lepirítod sóval, borssal. Egy tojást kikeversz krémsajttal, ráöntöd a húsra. Kis barna rizs, bulgur stb. és kész. A sajt lehet light, ízesített, natúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!