Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Megrekedtem 52 kg-nál. Ilyen...

Megrekedtem 52 kg-nál. Ilyen lehet?

Figyelt kérdés
154 cm vagyok, 64 kg-ról indultam. Amikor pár éve lefogytam, akkor is keservesen mentem 51 kg alá, de most egyáltalán nem megy. A keretem betartom, figyelek az arányokra, hogy mennyi vizet iszom. Rendszeresen sportolok (heti két kondi és egyszer úszom, illetve biciklivel járok suliba, dolgozni, edzeni). De nem megy, egyszerűen stagnálok és nem lesz kevesebb. Vékony vagyok így is, nem nézek ki rosszul, de mindenki szerint sokkal kevesebbnek kéne lennem. :(
2019. jan. 27. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat sportolsz, akkor arányban több izmod van, ami nehezebb, mint a zsír, ha meg jól nézel ki, akkor miért foglalkozol a kilókkal? Valószínüleg a szervezetednek ez az optimális súly.
2019. jan. 27. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne mérleget nézd hanem a tükröt és a súlyokat amiket meg tudsz emelni.

Vagy tényleg olyan sokat számítana ha 52 helyett 51 kiló lennél?

2019. jan. 27. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Testzsírszázalélot kellene nézni, nem kilokat
2019. jan. 27. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Vékony vagyok így is, nem nézek ki rosszul, de mindenki szerint sokkal kevesebbnek kéne lennem."

És kit érdekel "mindenki"? Leszaromtabletta, az kell neked. Jól nézel ki és kész! Érezd magad jól a bőrödben, az a lényeg, nem az, hogy mások mit gondolnak. Akárhány kiló lennél, akkor is lennének, akik szerint nem lenne megfelelő a súlyod valami miatt. Na és?

2019. jan. 27. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Amikor én aktívan biciklizni kezdtem, csomót vékonyodtam, meg formálódtam, szóval kisebb ruháim is rám jöttek újra...

Súlyban viszont nem változtam.... (Mondjuk én nem fogyókúráztam, átlagos alkatom volt, csak annyi, hogy aktívabban és többet kezdtem mozogni...)

2019. jan. 28. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a fejdben van egy kis probléma és nagyon rosszul látod magad. Az izom is tömeg de az adja meg a formád. Ne a szét hánytatott szuper modellekhez mérd magad meg a teljesen természetes(rommá gyógyszerezett) mű fitnesz csajokhoz.
2019. jan. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!