Három hétig recoveryn vágyok anorexiabol amíg meg nem nyugszanak a kedélyek. Mennyit kéne ennem ahhoz hogy ne hozzák de végre úgy higgyék h normálisan eszek? 2000?
Nem tudom, miért bántjátok ezt a szegény lányt, az anorexia egy komoly mentális betegség, amiből nagyon nehéz kigyógyulni. Inkább támogatásra lenne szükség, nem provokálásra!
Amúgy sok mindentől függ, hogy kinek mennyit kell ennie, nőknek általában 1600-2000 kcal-t ajánlanak, ha esetleg hízol is tőle, a normális tartományban maradsz, elhízni viszont semmiképpen nem fogsz ennyitől, pláne 170 centis magassággal.
Nekem a "Recovery"-m nem három hétig tartott. Nem volt egy megszabott időszak, hogy "X hétig Te rendesen kell, hogy egyél és akkor megszugszunk!" :D
Egy speciális étrendet kellett követnem, amiben az étkezéseket fokozatosan feltornáztunk napi 6-7 kicsi adagokra, illetve hasznos tápanyagokat hozzáadva tettük őket egyszerre egészségessé és hízlalóvá.
Ezt orvossal csináltam. A gyógyulás (elfogadni, hogy nem kell csontváznak lennem és megbarátkozni a normális testsúllyal illetve a normális testsúlyba való visszahízás több volt mint fél év)
12. válaszoló vagyok. Nagyon szépen köszönöm, hogy szóltál! Legközelebb erre odafigyelek.
Ami az anorexiát illeti - hogy haladsz a gyógyulással? Remélem, minden rendben. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!