Ki miért tartja elavultnak vagy éppen nagyon is korszerűnek a kalóriaszámlálást?
Az egesz egy marketing fogas es sokan penzt csinalnak belole. A testnek arra van szuksege amit es amennyit kivan. Pl egy tanyer leves boven eleg ahhoz hogy vacsorarig kibird a tobbi mar zabalas. Ugyanugy egy tanyer porkolt is boven elvisz vacsoraig a tobbi mar zabalas lenne.
Ha a test ket tanyeral kivan akkor kettovel eszel, de ha az ize miatt eszed tovabb az mar zabalas.
A kaloria szamlalas semmi mas mint egy jarmu a penz csinalashoz. Ez is az is penzt csinal rajta. kapish??
Jagello, köszönöm az elismerést :) Amúgy nem vagyok szakember, csak egy laikus, akit érdekel a téma sok éve, kb. 3 éve olvasok róla intenzívebben (és sokkal jobb, leginkább angol nyelvű forrásokból).
Egyetértek, még nagyon sok tényező számít, én csak a leglényegesebb, táplálkozással kapcsolatos aspektusokat próbáltam röviden összefoglalni, saját tapasztalataim alapján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!