Tudok hulye voltam de mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bizonyos okokból tegnap reggel ettem utoljara,és most reggel tudtam ujra enni rs betoltam kb 1500 kalóriát. Nagyon rosszul lettem szerintem a hirtelen evéstől és hánytam jó sokat nagy része kijött. Most viszont meg mindig elég ramatyul vagyok. Most abból az 1500 kalóriabol mennyi maradhatott meg? Az a napi keretem és ma már nem szeretnek enni mert ezzel most megbetegítettem magam😂2018. nov. 3. 10:25
1/6 anonim válasza:
Számolj úgy, hogy rendesen táplálkoztál, a szokásos kalóriamennyiséget vitted be. Ebédre és vacsorára ma egyél valami könnyebb dolgot, párolt cuccokat, max csak sóval, kíméld a gyomrod.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom. De így mennyit hanyhattam ki? Csak h mennyi kalóriát vihetek be ma még... a nagy resze kijött...olyankor a kalória értéke számít,vagy az is kijött... mármint remelem érthető a kerdesem
2018. nov. 3. 13:34
3/6 anonim válasza:
Ha ma már nem eszel semmit, akkor holnap reggel megint rosszul leszel, nem tudom, mi ezen olyan nehéz. Egyél úgy, ahogy amúgy is ettél volna. A reggelit számold annyi kalóriának, amennyi egy átlag reggelid szokott lenni, ebéd-vacsira meg egyél úgy, ahogy szoktál.
4/6 anonim válasza:
Ez az, egyél úgy mint máskor.
Ha koplaltál ez előtt akkor meg egyél napi 2000kcalt, mert az a normális.
Persze fokozatosan növeld a kaja mennyiséget, ne össze vissza
5/6 anonim válasza:
Bár későn írok, hátha jó lesz máskor, utólag, akármi.
Ha hánytál, akkor az egészségeddel törődj, azt s annyit egyél, ami jólesik, úgyse lehet kiszámolni, hogy mennyi hasznosult, de nem is fontos egyetlen nap.
Vond le a tanulságot és máskor vigyázz magadra jobban.
Szomorú, hogy ennyire nem érezted, hogy sok lesz ez az étel, de ez van, máskor tényleg vigyázz.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,koszonom a valaszt! Ugye Eleve volt egy mennyiség amit megettem és erre ittam sok vizet,attól lettem valójában nagyon rosszul és amiatt hánytam szerintem
2018. nov. 3. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!