Tavaly 106 kg voltam. Sikerult le adni 18 kg. de abba hagytam en hulye es vissza jott 10 kg sajnos? Tobbi lent.
szerintem 3 hónap alatt nagyon sok a 18kg mínusz. oké hogy mértékkel ettél, de koplaltál? úgy érthető lenne hogy miért jött vissza ilyen sok. nézd meg, hogy napi szinten a jelenlegi normál étrendeddel mennyi kalóriát viszel be (segíthet a kaloriabazis), és mondjuk heti szinten csokkentsd 200-500 kcal-lal a napi bevitelt. a kaloriabazis számol neked akár kktuzott cél alapján napi keretet, de ha mondjuk most 2000-2500as beviteled van, akkor egy 1200-1500as keret nem biztos hogy jó kezdésnek.
séta mellett biciklizhetsz is, ez sem terheli meg a lábaidat.
A mindent eszel, de mértékkel és sétálsz az megfelelő kalóriakerettel egy életreszóló életmódnak tűnik, az ilyet ne hagyd abba, max. lazítsd. Bizonyára enyhén koplaltál, ezért fogytál kicsit gyorsan, majd híztad vissza. De lehet, hogy beleszámolod a vízvesztést az elején s még rendesen fogytál, csakhogy ez neked már kissé sanyargatás volt és visszaállva jól bepótoltad a kihagyott dolgokat... Ezt neked kell tudnod.
Mindenképpen ügyelj a mennyiségre és mozogj, de ne hagyd abba. Segít, ha az étrended jobbféle s az egészségesebb is. Bizonyos ételekkel könnyű elszállni. A (cukormentes) csoki nekem totál diétás, az nem kavar be, mivel abból sosem eszem sokat, viszont lelkileg is, testileg is igencsak jólesik. De valami finom házi sütivel bajban lennék, abból nem lenne fogyás semmiképp, ha ilyeneket iktatnék be sűrűn, ahogy a kenyérhez is sok mozgás kell nekem. Ez persze egyéni.
Az OK, hogy súlytartáskor visszaveszel ételeket, de azért alapvetően normálisan egyél, ahogyan jóllaksz kalóriaigényen belül. Ha bizonytalan vagy, pár napot érdemes lehet számolni, néha meglepő dolgokra derül fény.
En 22 kilót 2 ev alatt adtam le
Igaz en lassan is fogyok , de par hónap alatt túlzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!