Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon gáz így a fogyókúra?

Nagyon gáz így a fogyókúra?

Figyelt kérdés

Szóval most nagyon alacsony kalóriakeretem van, viszont a kevés ch, sok fehérje nem akar összejönni. Ma ettem egy kis zöldbablevest fél szelet kenyérrel (230 kcal-le volt mérve) és aztán egész nap szőlőn vagyok megettem először 500 majd még 300 grammot (625 kcal)

Ebből le akarok mozogni vagy 350 kcalt futással. Szóval tudom koplalás stb, de nagyon gáz hogy csupa szénhidrát az egész kajám? Volt olyan nap is hogy ettem egy jó nagy adag fagyit és annyi. Nagy baj ez? Más csinál ilyet? Mondjuk mindenki azt mondja leépül az izom, de futok és szépen izmosodik a fenekem és a lábam. Vagy később lesz rossz hatása?

2018. aug. 3. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
A "rossz hatás" már most is látszik,mert gondolkodni már nem tudsz. Szerinted miből fog épülni vagy egyáltalán regenerálódni az izomzatod (és nem csak a vázizomzatra gondolok),ha nem viszel be elég fehérjét?
2018. aug. 3. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem gáz. Hanem értelmetlen. Tessék bevinni a megfelelő tápanyagokat fogyókúra alatt is!

Amit te csinálsz, az nem csak mennyiségi, hanem minőségi éhezés is.

2018. aug. 3. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Nem gonoszkodni vagy okoskodni akarok, de ha kevesebb ch-t szeretnél enni miért pont szőlőt eszel? Gyakorlatilag az egyik legtöbb ch-t tartalmazó gyümi. Pl a barackoknak is most van a szezonja és azok azért kevésbé ch dúsak.
2018. aug. 3. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy gond, ha szinte csak az egyetlen nem esszenciális makrotápanyagot eszed...

A sok ch-t megértem, nekem is megugrott a ch aránya mostanság, az egyik nap szinte csak zöldséget és gyümölcsöt kívántam. Aztán éjjel 2-kor betoltam egy csomó tojásfehérjét, mert kissé paranoid vagyok fehérje terén, pedig ez EGY nap lett volna, máskor azért ügyelek a fehérjére, nem tömöm magam tele cukorral, éhesen fehérjével kezdem s folytatom is. Van, hogy egyszer eszem rendesebb mennyiséget, muszáj a fontos tápanyagokra fókuszálnom.

A sok cukros gyümölcs egy dolog, de még kenyér is... Nem így kell ch szegényen enni, az biztos.

Ülj le és egyél FEHÉRJEDÚS ételt. Aztán ha még éhes vagy, ehetsz gyümölcsöt is. Tervezd meg a napod...

Nincs az az isten, hogy te szépen izmosodj durva kalóriahiányban és túl kevés fehérjével. Ez képtelenség. Az még lehet szokatlan terhelésnél, hogy itt bomlik, ott épül, de kevés fehérjénél ami bomlik, azt fel is használja a szervezeted a folyamatihoz. S mivel edzel, regenerálni is kell az izmokat, a puszta fenntartásukhoz is kell fehérje, nincs keret növelésre, ami kalóriahiányban eleve ritka és minimális.

2018. aug. 3. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy mindenki mikor koplal, csak szénhidrátot eszik szinte, pedig a fehérje sokkal fontosabb, abból épülnek fel az izmok. Olyan jelentéktelen izmok, mint mondjuk a szívizom.
2018. aug. 4. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!