Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Heti 1 kg fogyastol ugye nem...

Heti 1 kg fogyastol ugye nem fog elmulni a menstruaciom?

Figyelt kérdés

173 cm/62 kg/16/l

(Nem vagyok izmos)

2018. máj. 24. 07:44
 1/6 anonim válasza:
22%
Nem... Gondolkozz már. :D +/- 3 kg-ot amúgy is ingadozik mindenkinek a súlya.
2018. máj. 24. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem, de nem tudom, miért kellene fogynod ilyen paraméterekkel.
2018. máj. 24. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Ha minden héten fogysz egy kilót, akkor elmúlhat, mert már így is vékony vagy, gondolom, csontsoványra akarsz fogyni.
2018. máj. 24. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem fogysz nagyon le, akkor minden rendben lesz. Heti 1 kg egyáltalán nem vészes. Viszont mivel nem igazán van rajtad túlsúly, szerintem heti fél kg-mal jobban járnál, akkor nem kell annyira sanyargatnod magad.
2018. máj. 24. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez, apró felesleged lehet, reálisabb, biztonságosabb lassabban fogyni, így sem tart sokáig.

Bár ha jól érzed magad nagyobb deficittel is, nem beszéllek le róla, nem mintha ez lehetséges lenne. Csak szkeptikus vagyok, hogy jó neked a gyors fogyás.

2018. máj. 24. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Fogyás helyett az alakformálást javaslom, én 168centihez vagyok és voltam 60kg, de ég és föld a különbség a kettő között.
2018. máj. 24. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!