Fogyástól késhet a menstruációm?
Nekem mindig is 18-19 nap volt két menzesz között.
mióta sportolok, egészségesen eszek
pl párolt cukkini, vagy párolt patiszon, turmixok, semmi pörkölt, semmi kenyér. mindenből teljes kiőrlésű.. stb..
nah mindig tolódott ki a havim. előző hónapban 22 nap volt közte
most ma tartok a 25. napon, és még mindig semmi.
ráadásul régen iszonyat görcsölős voltam, a mellem is feszült stb... most meg sem érzem. nem is fáj a mellem, nem is görcsölök. csak úgy megjön.
van okom aggódni?
most fejeztem be a fogyást. 78 ról 56 ra fogytam, 2 év alatt.
hetente csak egy kilót fogytam. tehát nem mondanám drasztikusnak. ettem főtt kaját is. rengeteg fehérjét, zöldséget.. stb..
van okom aggódni?
17/L
képzeld el " nyuszika " hogy többet tudok az emberi testről mint te, ugyanis emelt bioszon vagyok. és azt is tudom, hogy nem minden embernek pontosan 28 nap, ugyanis a családban, még másnak is 19-20 nap van közte ( és idősebb nálam jóval )
és nekem első menzeszemtől kezdve ennyi van közte.....
és nem tudom, hogy milyen hosszútávú a memóriád, ( lehet mire rákkattintottál a komment írására már elfelejtetted ) de odaírtam, hogy egészségesen eszem, sok zöldséggel fehérjével, és hetente nem fogyok egy kilónál többet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!