Mennyi volt ma kalória az etelembe? 4 db alma +1 energiaital (bumm)
Jézusom! Sok embernek itt nagy gondja lesz az apai pofonokkal a gyereknevelésben... :)
Kérdező! Ne csinálj ilyet. Semennyi érv nem szól amellett, amit teszel. Tudom, hogy mi a célod, de kérlek, ne így akard elérni. Megannyi nullkalóriás zöldség és gyümölcs van, de az sem számít, ha kalóriadús. Mert "leéled". Azért van szükséged kalóriákra, hogy aztán fel tudd használni, tehát el fog tűnni. Ha egész nap almát eszel, tönkre fog menni a gyomrod, valószínűleg gyomorfekélyed lesz a sok savtól. Az energiaital meg amúgy is megterheli a szervezetedet, de ha mellé még nem is eszel, totál ennyi. Hidd el nekem, én is voltam anorexiás (bár nem tudom, te az vagy e), és jelenleg ott tartok, hogy a refluxos vagyok, és összezabálok mindent amiatt a fél év miatt. Ha szeretnél erről beszélgetni, mert úgy érzed, segítene, írj nyugodtan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!