Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tényleg nincs a kávéba kcal?

Tényleg nincs a kávéba kcal?

Figyelt kérdés

Anya mondta hogy ezekre a főzős kávékra azért nincs ráírva hány kcal mert nincs bennük. Pl a csibo kv meg az Omnia stb. Tényleg csak a tejtől meg a cukortól lesz csak benne kcal? És mennyit igyak belőle? Csak mert sosem ittam még főzőset. Napi 2 dl? Csak édesítőtől finom lesz?

18/l

2018. márc. 28. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Miért kéne innod, ha eddig nem ittál???

2 dl???? Az rengeteg :D

Max. ha valami nagyon vizes, laza amerikai típusú kávé.

Egy kávé naponta bőven elég. Ha otthon főzitek, akkor gondolom, eszpresszó erősségű lesz kb. Abból elég egy kávéspohárnyi.

2018. márc. 28. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Van benne kalória, csak nagyon kevés, főleg, hogy keveset használsz belőle.

Mennyit igyál? Amennyit akarsz, bizonyos keretek között. Nem kötelező... Én (ha elfogy) hetekig semennyit nem iszom, de volt, amikor egy liter is bement... Mostanában alig iszom, 2-3 decit csak, az egy kávé, persze nem erős. Ráadásul nem élénkít, így remélhetőleg nem kavarja meg a belső dolgaimat. Sok rosszat sosem olvastam a kávéról, de döntsd el magad, hogy neked jó-e. Én nem szeretnék függő lenni, de évekig napi sok kávé után sem történik semmi több hét szünettől, így nem is vagyok az. Csak bejön az íze.

Én nem édesítem, nekem a tej helyett kell bele valami, az nem mindig ugyanaz, de rendes cucc, nem feldolgozott.

2018. márc. 28. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Kávéba mincs kcal, de mivel van benne tej meg két kanál cukor akkor is csak minimàlis a kcal mennyiség, szóval nyugodtan ihatsz. Nem lesz semmi bajod tőle, főleg ha olyan h nem pörögsz be tőle.
2018. márc. 28. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy se egy literrel fogsz meginni:D

Előző voltam

2018. márc. 28. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Mértékkel jó hatásai vannak,viszont a túl sok koffein az nem feltétlenül fog jó dolgokat hozni.

Egy vagy kettő egy nap az még jó.Néha volt hogy 3at ittam...Viszont nem élénkítő egy idő után annyira ... ha csak azért iszod,hogy ne legyél fáradt...Bár reggel érthetőbb...egy ideig úgy érzed hogy huuu de jó...Aztán kis idő elteltével már fáradt vagy...az összes energiát egy időben használja fel...ez adja az érzést.

Sőt azt is olvastam hogy nagyon kicsit még súlyt veszteni is segít(zsírt,nem izmot) visszatérve a kalóriákhoz..

2018. márc. 28. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Van benne kalória. Az instant kávékra (amikban nincs cukor, tejpor) rá szokták írni, hogy mennyi kcal van 100g-ban. De egy kávéba kb 4-5g kávégranulátumot szokás rakni, az meg max 20kcal lehet eleve.
2018. márc. 28. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Van benne kalória. A cronometer szerint 1 adag presszókávéban 2,66 kcal :)

Nekem nem elég édesíteni, a tej helyett szoktam bele tenni pl. egy pici kókusztejet. Édesítőből se mindegy, mit használsz, van, amitől borzalmas íze lesz...

2018. márc. 29. 00:25
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Körülbelül 9 kalória van egy dl tiszta kávéban, ez teljesen elhanyagolható szám.

Annyit igyál amennyi jól esik én napi két hosszút szoktam, növényi tejjel vagy sima tej+víz keverékével + édesítővel.

2018. márc. 29. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Önmagában valóban nem sok kalória van benne. Hogy te hogy fogod szeretni, az majd kialakul nálad. Ahány ember, annyiféle képpen isszák.

Egy kávéskanál cukor kb. 4 g, még ha kettőt is teszel bele, az kb. 32 kcal. Nem ez fogja felborítani a diétádat. :)

Egy időben édesítővel is ittam, de leszoktam arról is, mert azok meg szintetikus vackok. Neked sem ajánlom.

2018. márc. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!