Mivel tudok elégetni 6-700 kalóriát?
Szóval eléggé elszúrtam a napot és a szokásos 1300 körüli kalóriabevitelem felment 1880-ra.. mivel tudok elégetni kb 6-700 kcal-t? 175cm/97kg/L
Azt mondják a legtöbb oldal sokat számol fel a mozgásokra szóval nem tudom hagyatkozhatok e rájuk. Akkor 2-3 óra biciklizés vagy futás vagy mit csináljak hogy lemozogjam?
Kimész egy nagyobb sétára vagy ha tudsz intenzívebben mozogni (én nem szeretem azokat), akkor rövidebb valami is elég. Elég gyorsan vagy emelkedőn egy óra futás is megteheti (annyira persze nem mindenki bírja), ez egyéni is. Nagy felesleggel nem érdemes futni, biciklizni persze OK.
Szerintem 1880 kcal remek fogyós nap 97 kilóhoz, én örülnék neki. Ha régóta eszel nagyon keveset, jobb is egy erősebb nap, anyagcsere, lelkierő miatt is... Ha tudod, hogy extrém lassú az anyagcseréd s jól bírod ezt a pici ételt, akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!