Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Izomból fogyhattam?

Izomból fogyhattam?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hete kezdhettem el a kalóriaszámolást.

61-62 kilóról indultam.

Most mértem maga és 58,1 vagyok.

Első hét az jól ment. Második héten már szinte nem is tartottam, igyekeztem még a 2000kalória alatta maradni, de nem mindig sikerült.

Edzeni se edzettem annyit, betegség miatt. Mondjuk ez másban nem vetett vissza, ugyanúgy ettem, tesiórán is voltam, csak edzeni nem mentem, fáradt voltam.

Most ezen a héten megint rendesen csinálom, de edzeni még most se edzettem. Múlthét szerda óta.

Így valószínű, hogy nem hájból fogytam szerintetek? Rossz érzés, hogy nem mozogtam annyit, bűntudatom van. És jövőhét hétfőig nem tudok menni, mert nem leszek a városban, úgyhogy csak ilyen otthoni edzéseket tudok beiktatni.:(

2018. márc. 14. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Pár hét edzéskimaradás semmit nem jelent, nagyon kevés izmot veszít így az ember alapból, tempós fogyásnál persze valamivel többet, de jó étrend mellett ez nem annyira vészes. Majd visszaszeded, ami lement, könnyebb, mint eredetileg megszerezni az izmot, az izommemória miatt.

Ha pedig beteg vagy, úgyse tudsz mit csinálni, legalább ne pörögj rajta, de tényleg nem mennek le tőle izmok kilószámra egész rendes evés mellett... Gyógyulj és ne stresszelj ezen.

2018. márc. 15. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!