Szerintetek, ha napi 1200-1500 kalóriát eszek, attól függően mozgok-e aznap, akkor belefér heti 1-2x édesség, süti?
Mindenki más, de nekem belefért egy-két süti néha, mondjuk nem hetente 1-2, hanem havonta párszor. Persze kalóriaszámolással.
Nekem 1400-1600 között a keret, nekem is attól függően, hogy mozgok-e. November vége óta így étkeztem, de persze voltak napok, amikor túlléptem a keretet, illetve ha sütis nap volt (névnap, szülinap stb.), nem maradtam ki a buliból csak azért, mert életmódot váltottam.
170/66 kiló voltam, most 170/59. :)
És én nem mozogtam annyit, mint te, csak hetente kétszer-háromszor nagyobbakat sétálok. És mellesleg egy kis nasi mindennap megvan, mert kell (egy kocka csoki, tökmag stb.), csak mértékkel.
Ha jóféle süti lenne, akár naponta is beleférhetne... Na jó, így is, ha csak a fogyást nézzük. Ha a kalóriadeficited megvan, bármivel fogysz.
Én inkább majdnem naponta eszem jó nagy adag sütit, de olyat, ami kiváló a diétámhoz, laktat meg minden. S jobban esik, mint a cukros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!