Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 500-600kcal edesseg sok...

Napi 500-600kcal edesseg sok sulytartasban?

Figyelt kérdés
Mostanaban visszatertem a kajakhoz amit regen ettem (termeszetesen a sulytarto kcal-t nem lepem at) es eszek mostansag csokikat tejszeletet rudit vanilias joghurtot csokisat.Napi kb.500kcal elmegy ezekre,tobbi az rendes kaja kenyer,fozelek,tojas,husi ilyesmi.Szerintetek hizni fogok ha ennyi edesseget eszek naponta?
2017. dec. 17. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem fogyáskor is belefér sokkal több is, ha akarom, a kalóriaegyenleg számít, ami a súlyváltozást illeti.

Hogy mennyire egészséges, az döntsd el te, én csak a legkivételesebb esetben eszem pl. cukrot, mert azt nemt tartom jónak s számomra ténylegesen igen rossz is, de másnak sem előnyös a sok cukor.

2017. dec. 17. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!