Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kb 13 eves koromig egy nagyon alacsony es dagadt gyerek voltam,75 kg es kb 155-158 cm,talán még annyi sem..Rengeteget bántottak az iskolaban,ami miatt elment az onbizalmam,minden nap arra mentem be hogy malackáznak,kikozositenek..6.osztalyban eljottem abbol az iskolabol,de ahogy beleneztem a tukorbe undoritonak ereztem magam,utaltam azt ahogy kineztem,azt mondogattam magamnak hogy dagadt vagyok es ronda..Felfedeztem hogy ha kevesebbet eszek,akkor fogyok.. Sokszor probalkoztam csak salatakat enni,egeszsegesebben taplalkozni,de ez nem tartott sokaig..mindig 1 nap utan vartam az eredmenyt,soha nem volt eleg kitartasom tobb honapig dietazni.Viszont valahol meghallottam,hogy ha koplalok akkor a szervezetem a maradek zsirombol veszi el a szukseges anyagokat,ami miatt fogyok,de tobbet nem tudtam errol az egeszrol,csak ennyit. Probaltam minel kevesebbet enni,ami sikerult is. Hetedik osztaly ev elejen mar az uj iskolamban nem bantott senki,akkor mar 70 kilo voltam es nőttem is,de még mindig joval sulyosabb voltam a tobbieknel. Viszont az utcan sokszor talalkoztam a regi osztalytarsaimmal,akik mindig odaszoltak valamit,hogy malacka, Big mac,diszno stb.Ilyenkor mindig feljottek az emlekek,sirtam es nem tudtam enni egy jo ideig,elment az onbizalmam.. Lefogytam 67 kg ra.Egyre jobban erdekelt a kulsom,hogy milyen vagyok,nezegettem instagrammon a modelleket,es csak fogyni akartam.Lefogytam 62 kg ra,amikor mar megdicsertek az utcan az ismerosok,hogy latszik a valtozas..de ahelyett hogy abba hagytam volna,ezek a dicseretek meg tobb erot adtak,hogy meg jobban koplaljak es meg tobbet fogyjak.Kezdett ez az egesz atmenni beteges iranyba..Megtanultam szamolni a kaloriakat,egesz nap a kajan gondolkodtam.. neha elegem lett,elkezdtem sirni es csak ettem es ettem..ezutan mindig buntudatom volt..Miutan ettem dagadtabbnak ereztem magam es undoritonak..Probaltam magam hanytatni,ami nem sikerult..most 59 kilo vagyok es 163 cm. Azt mondjak hogy vekonyabbnak nezek ki mint 59 kilo es mar nem kell fogynom,de en meg szeretnek es nem tudok leallni a koplalassal. Nem tudom mit kene csinalnom.Elegem van a folyamatos kaloria szamolasokbol,koplalasokbol,hogy mar lassan errol szol az eletem.Esetleg ha valaki mar atment ezen,es tudna segiteni megkoszonnem a tanacsokat <3 (a sertegeto valszokkal mast boldogitsatok)

2017. dec. 5. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Most már teljesen jó a súlyod, de ha szeretnéd, 55 kg-ig még fogyhatsz. Annál tovább ne! Én nem mentem át ilyenen (remélem nem is fogok), de át tudom érezni, mert én is majdnem beleestem. Számold a kalóriákat, egyél napi 1500-1600at és sportolj egy órát. Egyél egészségesen. Ha nem sikerül leállnod ezzel, az életed fogja bánni. Szerintem kérd meg a szüleidet, hogy menjetek el pszichológushoz. Az sokat segítene, hogy abbahagyd ezt az értelmetlen koplalást, és megnyugtatna. Remélem sikerül!
2017. dec. 5. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom...

En 161cm vagyok es 54-55kg (attol fugg mennyit eszek egy nap)

Es igy is egy zsirkupacnak ertem magam.Alsoban sokat bantottam mert en mindig 3-5 kg-al tobb voltam mint a tobbiek+az osztalytarsaim 165-170cm-el 45kg-sok szoval nekem meg van hova fogynom :(

2017. dec. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!