Anorexiás lennék? Vagy ez bulimia? Van valami bajom? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Már hetek óta próbálkozom a fogyással de nem sok az eredmény.(legalábbis szerintem) de mikor pl. Fogyok 1 kilót még jobban beleélem magam és koplalok. Mikor éhes vagyok nem akarok enni mert úgy érzem el fogok hízni, és csak akkor eszek ha nagyon éhes vok. De vattát is szoktam enni h csillapítsam az éhségem. És mikor ettem utána hányni szeretnék hogy ne rakódjon le az ennivaló. Naponta többször ráállok a mérlegre. Általában kb 600 kalóriát szoktam enni naponta de van időközönként, hogy "halálra zabálom" magam. És mikor belenézek a tükörbe nem tetszik nekem amit ott látok. Állandóan kövérnek érzem magam annak ellenére hogy mindenki azt állítja h nem vagyok az. Jelenleg 164cm 51kg vok. Ez normális2017. nov. 21. 16:49
11/13 anonim válasza:
Ennek inkább lelki okai vannak. Gondolom fiatal vagy még, régebben én is mindig a súlyommal voltam elfoglalva és azon keresztül próbáltam a világnak kommunikálni,hogy vegyetek észre valami bajom van!! Gondolkodj el azon,hogy neked mi a lelki oldala amit a testsúlyoddal akarsz közölni. Nekem a szüleim figyelme volt ami hiányzott és a nővérem gonoszkodásait sem tudtam elviselni,magamba fojtottam nem beszéltem róla senkinek. Éheztem egésznap csakhogy a nap végén anyum odajöjjön és velem törődjön addig amíg elkészít nekem valami ételt.
12/13 anonim válasza:
Csak Nehogy baj legyen ez a vatta evés ☹ bajt okozhat a gyomrodban a beleidben! Egy abonettben vagy salátában semmi kalória szinte nem jobb mint a vatta? Nehogy ki kelljen majd egszer szedni...
13/13 anonim válasza:
Figyelj, ez nem megoldás. Gondold végig. Ezzel csak a biztos halálba mész, ott meg akkor mit számít aztán, h milyen az alakod? Ha zavar, amit a tükörben látsz, akkor beszélj a szüleiddel és h segítséget szeretnél egy dietetikustól. Én is elkezdtem ezen a "félek a kajáktól" útra lépni (Vatát azért nem ettem...), mert meghízom, de még időben észbe kaptam és kikértem egy dietetikus véleményét. Napi 5x!!! eszem és fogyok. Olvadnak a kilók és ezt sosem gondoltam volna,h jól lakottan is lehetséges... DE IGEN! Úgyhogy, amíg tudod realizálni, h ez nem normális dolog, addig fordulj szakemberhez!!!!! Hidd el nekem, tudom mit érzel. És ami a legfontosabb!! Légy türelmes! Ne akarj 1 hét alatt szálkás, vékony testet... És ne mérd magad mindennap! Max minden vasárnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!