Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek? Nagyon nagy baj,...

Mit tegyek? Nagyon nagy baj, ha ma többet ettem a kelleténél?

Figyelt kérdés

Ma jött meg és már régebben volt, hogy elájultam mensikor, azóta anyukám folyamatosan etet, ha megvan.

Szóval nagyon nagy baj, ha ma több lett? A következő volt a mai napra:

Reggel: 3db dupla csokis rúd(pennys) +1 banán

Most este nemrég: egy fél tányér sükt paprikás-sajtos főtt tészta 2 db csemege uborkával utána 6db kisebb csokis nápolyi.

Holnap mi legyen? Félek, hogy akkor is "sokat kell ennem". Teljesen elrontja a diétámat, pedig már nincs sok időm karácsonyig:/

2017. nov. 20. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én sem úgy értettem, hogy kanállal etet anyukád, hanem, hogy nyaggat. Egyél magadtól többet, akkor nem nyaggat. De ne csokis rudat, meg tésztát. Egyél húst, krumplit, zöldséget, zabot, gyümölcsöt, avokádót, natur joghurtot, sajtot, túrót mértékkel étcsokit, magokat. 17 évesen nem szabad koplalni, mert aztán egyszercsak nem jön meg... Sportolj, az a hangulatodnak is jót tesz.
2017. nov. 20. 22:51
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért ájultam el régebben, mert ilyenkor nincs étvágyam. És ha nem szólnak rám, hajlamos vagyok nem enni napokig, mert nem egyszerűen nem kell. Max kis csokit ilyenkor sajna, de azt meg nem kéne.

Azóta drága anyukám leerőszakolt két kinder pingut is rajtam:$

Majd holnap ugyse eszek, mert nem lesz itthon anyum, mert délutánba megy.

2017. nov. 21. 01:41
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
de ,enni fogsz szépen kis hülye
2017. nov. 21. 09:16
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem, még nem ettem és nem is fogok, lehet még holnap se:D

Kiegyensúlyzom a tegnapot..

2017. nov. 21. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezzel az édességfalásokat váltó koplalásokkal viszont szépen tönkre tudod magad vágni (és a fogyásod végén is zsíros leszel, mert a súlyod ugyan megy le, de izomból, az úszógumi meg a narancsbőr vagy akármi meg megmarad). 1300 kalóriát legalább meg kell enned. Nem kell és nem is lehet koplalással kiegyensúlyozni egy rossz napot. A mensis napokon egyél több szénhidrátot (ne cukrot!) és zsírt (!!!). Pl. kezdd a napot egy sonkás rántottával), és a vércukrod is kevésbé fog ingadozni. Ja, és koplalni sem kell utána.

Bármennyire is nem akarod, az nem normális, hogy napokig nem eszel "csak egy kis csokit", ha rendesen eszel, akkor nem kívánod az edességet se nagyon, mert eltelítenek a főétkezések. Anyukáddal meg beszéld meg, hogy egészségesen szeretnél étkezni, és azzal, hogy csokival töm, csak azt segíti elő, hogy össze-vissza ingadozik a vércukrod, és akkor aztán tényleg le tud esni. Ha rosszul vagy, akkor lehet ennyi egy-két kocka valamit, de amúgy felesleges.

2017. nov. 21. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Az a baj drága, hogy a tegnapi napod se volt több, mint 1600-1700 kcal, csak simán kaka volt a sok zsír és cukor, meg a minimális fehérje miatt. De ha 52 kilósan képes vagy emiatt 2 napig nem enni, akkor anorexiás vagy Csillagom... Nem is adok több tanácsot, mert a világon semmi értelme nincs. :)
2017. nov. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!