Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy áljam meg hogy ne egyek...

Hogy áljam meg hogy ne egyek csak amennyit kell?

Figyelt kérdés
kb 20 kg feleslegem van vagy is annyit akarok leadni sokszor sikerült már leadni 10-15 kg ot de mindig visszacsusszan csak az a baj hogy most gyengébb vagyok most valamiért nem sikerül belekezdeni egy hét után már megy kb 3-4 szer az elmult két évben már lefogytam 10 kg okat aztán visszamegy de most abba segitsetek hogy kezdjem el mert már a saját modszereimmel nem megy minen alkalommal nehezebb volt de mostmár külső segitség is kell

2017. okt. 31. 03:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Tornázol is vagy csak koplalással akarsz fogyni?
2017. okt. 31. 06:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Elöször írd le a saját módszeredet!
2017. okt. 31. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem fogyozni kell,hanem fokozatosan lefogyni,hogy szervezeted ne érezze,hogy hipp-hopp nincs kaja aztán amior ujjra van akkor elkezdjen raktározni a szükósebb időkre.

Pl:Tehát ha ma 5 szelet kenyeret eszel,akkor holnap ne 3at egyél,hanem 4,5-et azt sem egyszerre. Aztán egész héten fojtasd a 4,5-öt hogy hozzá szokjon a szervezeted a "kevesebbhez" aztán a következő héten is. Igy olyan lesz mint egy lassú elvonó kúra a drogosoknak. (Ök is gokozatosan hagyják el az anyagot.)

A 3. héten mehet a 4szelet ezt a verziótbis kb.2hetig lehet tolni.

Azán lehet a 3,5szelet.

De ez csak nagy vonalkban. Tornázni is kell,de azt is fokozatosan,mert ha neki állsz és izomból tolod akkor az 1hét után nyilván kipurcansz és inkább feladod.

2017. okt. 31. 07:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elôttem lévô leírta, hogy hogyan és miként kell csinàlni.

Én csak annyit tennék hozzà, hogy jàrj konditerembe. Az sokkal jobb,mintha màshol lennél szerintem.

És motivàld magadat a mozgàsra. Jàrj több emberrel sportolni és az úgy élvezetesebb.

Ha màr ott vagy, h elhagyod a kenyeret akkor egyél abonettet vagy màr olyan sok külömbözô fajta van a közértbe,ami fogyós.

És szerintem vàlts barna tésztàra, hátha segít ebben.

Ha édeset akarsz inni, akkor vegyél pezsgôtablettàt.

Ha enni,akkor meg ne kekszet vegyél meg kindert, s ilyen szarokat. Hanem menj be a kib*azott cukràzdàba és vegyél 1 süteményt. Élvezd ki az ízeket, akkor öregem! xD

Ezt komolyan mondom, mert akkor kevesebb kalóriàt viszel be, mintha megetted volna a zacskó kekszedet.

És ha megetted a süteményt, akk nem kívànsz majd többet mert nem egy kis Balaton szeletet ettél meg

Ha visszaszoksz a kenyérhez, akkor legyen teljes kiörlésű. És eza fajta pékàrúkat vedd majd.

Egyél gyümölcsöt, zöldséget, yoghurtot, kefírt, túrót.

Remélem segíthettem egy kicsit! :)

2017. okt. 31. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk süti helyett jobban jársz valamilyen gyümivel:alma,banán,narancs,stb...

Ha emeleten laksz akkor ne liftel menjfel hanem gyalog,suliból hazafelé is kilehet hagyni 1-2 villamos/busz megállot és setálni.

Este 7után ne egyél.

Inkább tőbbször egyél keveset mint ritkán sokat.

2017. okt. 31. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!