Miért hízok még mindig?
Kezdjük azzal,hogy 12 éves vagyok ( tudom, fiatal,de elsősorban nem ez érdekel :D )
160 centihez 60-61 kg,ami tudom,hogy sok. Nyár közepén elkezdtem kalóriát számolni,igyekeztem minden nap mozogni és már a második napon látszódott a változás. Aztán elmentünk két hétre Olaszországba és persze pizza ,tészták,fagyik stb. Visszajött minden.
Novemberben megyünk uszodába az osztállyal és szeretnék addigra fogyni pár kilót,el is kezdtem újra. Már öt napja csinálom ,de semmi,hízok mint az állat.
1000-1100 kcal egy nap, 70 g fehérje, 50-70 g ch, 60g zsír. Igyekszem minden nap mozogni valamit ( futás,lovaglás,erősítés ) , de tényleg semmi. Tény,hogy alig iszok, illetve reggel eszek kb. 200 kcalt, majd délután kettő vagy négy óra után az összes 8-900-at.
Most pár száz kalóriával kevesebbet eszek,mint nyáron,ezért sem értem a hízás okát. Nem ehetek többet,mert eddig is csak kb. 1200,1400-at ettem,amivel ugyebár nem fogytam,sőt..
Ja és amit megeszek az többnyire egészséges, nem eszek csokit meg ilyeneket.
Tudnátok segíteni?
Mert h..lye vagy. Több kalóriát kéne bevinned és FEJLŐDŐ SZERVEZET VAGY!!
Lehet, hogy nem is zsír van rajtad, hanem izom.
pl.: [link]
Egyél naponta 5* kis agadokat.
Vacsira akkor mondjuk hust salival főtt tojást túrot.
Este már tényleg keveset de ezeket eheted.
Fejlődő szervezet vagy,neked csak okosan szabad fogyozni.
De probáld meg ezt szerintem igy sikerülhet.
Ha 1000 kcallal nem fogysz, akkor nagy baj van. Hízni észrevehetően nyilván nem tudsz így.
5 nap alatt SEMMIT nem láthatsz a mérlegen reálisan. A testsúlyod sokkal, sokkal többet ingadozik, jópár hét kell, hogy ténylegesen láthasd a változást. Nem hízol, ebben biztos lehetsz.
Hogy csoki vagy sem, az a kalóriaegyenleg, tehát a hízás/fogyás szempontjából mindegy. (A csoki szerintem full egészséges, ha nem cukros, sokkal rosszabb ételek vannak.)
Ha így sem megy keress fel egy diedetikust. De ilyen neten lévőt...
Ha Pesti vagy akkor pl a sporkorházban találsz. Neki értenie kell ehhez.
Ha tényleg nem éhezteted a szervezeted és így is hízol állhat pajzsmirigy is a háttérben.
De ha kiéhezted a szervezeted akkor az azért van.
5 nap...Pls...tényleg nagyon fiatal vagy.
[link] Ide regisztrálj be. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!