Mit gondoltok errol a napomrol? (Fogyas celjabol)
Reggeli: -tojasrantotta feherjebol 4 szelet 90%os csirkemell sonkaval
-150g bogyos gyumolcs
Tizorai: -gyumolcsturmix 50g zsirszegeny joghurtbol es 150g bogyos gyumolcsbol, hozza 7 szem mandula
Ebed: -kb 3-4dl zoldsegleves zsiradek nelkul
-100g fott tojasfeherje cottage cheesevel toltve
Uzsonna: -5 szelet 90%os csirkemell sonka
-1db light medve sajt
-25g zsirszegeny sajt
-50g tojasfeherje
Vacsora: -uborkas smoothie (uborka, alma, zeller, brokkoli, gyombergyoker)
-ugyanolyan toltott tojas mint ebedre csak felezve
Fehérjés koplalás. Zsírt is kell enni és kalória is kell.
Ajánlom az egész tojásokat, a tojássárgájában sok hasznos tápanyag akad és jól is laktat.
Persze makrókkal többet érnék, de mivel szinte csak fehérje némi szénhidrátszegény zöldséggel, gyümölccsel s pár gramm mandulával, eléggé koplalósnak tűnik.
De nem mindegy, hogy alacsony, 45 kilós inaktív, lassú anyagcseréjű leányka vagy vagy 120 kilós fizikai munkás, habár sejtem, hogy nem az utóbbi, de láttam már olyat is hasonló tervekkel.
Makrok:
117g feherje
107g szenhidrat
33g zsir
Jajj igen ezt elfelejtettem irni hogy a sargajat nem a fogyokura miatt nem eszem meg hanem mert egyszeruen nem szeretem es sose ettem meg
Na akkor most?
Egyebkent 174cm 70kg vagyok
Szerintem a gyümölcsöket felejtsd el, meg a magvakat a fogyókúra alatt. Nekem valahogy gátolták a fogyást.
Dehát mindenki máshogy működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!