Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan tudnám amit beviszek...

Hogyan tudnám amit beviszek kalóriát lejebb vinni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Kevesebbet eszel...
2017. aug. 26. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Talán ha vázolnád a problémát... Éhes vagy? Fura nem vacsorázni, de arra már nem jut? Nekem ezek szoktak lenni :)

Mert amúgy tervezz egy napot, ami egész jó és deficites és tartsd be.

2017. aug. 26. 11:28
 3/8 anonim válasza:
Megválogatod, hogy mit eszel PL: semmi édesség (és gondolom fogyni akarsz),sportolj PL: reggel felkelsz 7-8-kor és bemelegítés után fuss, de ne eröltesd túl magad. Minden nap fuss és folyamatosan, de ne addig ameddig szinte kileheled a lelked. Egyél sok zöldséget, salátát és ne menj gyors étterembe. A legnagyobb hiba amit el szoktak követni az emberek az az éheztetés. Kihagyják az étkezést utána esznek sokat egyszer és csak híztak a végén. Valamint a kardiót is ajánlom meg a szálkásítást.
2017. aug. 27. 14:16
 4/8 anonim válasza:
Ne kenyeret egyél vagy pékárut. Attól gyorsan éhes leszel. Jobb a rizs, natur húsok, zöldségek, tojás. Ha elhagyod a pékárut és a cukrot, azonnal fogyni fogsz, ha nem eszed túl magad.
2017. aug. 28. 15:17
 5/8 Dávid Füli válasza:
Figyelj arra hogy mit eszel és rendszeresen sportolj valamit. Lehetőleg ne sakkozz hanem valami mozgékonyabb dolgot válassz. Nekem a küzdősportok jöttek be, nagyon jot tesz a testnek is többek közt és gyorsan lehet fogyni. De persze rengeteg féle mozgás van már divatban. Nézz kicsit körül és válassz ;) Talán beszélj egy edzővel aki érti a dolgát.
2017. szept. 8. 07:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Heti 3 edzésem van ( 2 úszás, 1 atlétika )
2017. szept. 8. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Mozogsz, az jó, de még nem válaszoltál, hogy mi a gond a kalóriacsökkentéssel...

Így vakon csak tippeket tudunk mondani. A többiek jókat írtak, de azok sem hatnak akárkinek.

Sokunknak segít a szénhidrátcsökkentés. De ha rengeteg zsír van az étrendedben, azt is érdemes lehet csökkenteni. Én amikor a cukor és liszt és sok más elhagyása után mit sem fogytam nagy feleslegemből, pedig igyekeztem, előbb a szénhidrátot csökkentettem tovább, aztán megint a szénhidrátot és a zsírt is, volt miből. Közben a mozgás is fokozódott. Most már az ételmennyiséget is máshogy osztom el s végre jóllakottan tudok fogyni.

2017. szept. 8. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Folyton éhes voltam és nem tudtam nem enni. De azóta megoldottam.

Étrendem:

6 db abonett kenyér

50 gramm zabkása

1 alma

1 marék mogyoró

2017. szept. 12. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!