Dieta alatt nagyon rossz választás a tészta?
Sima(NEM durum,teljes kiörlésű stb.)teszta mennyire hízlal.
Egy normal adag(1 tanyernyi) tészta kb hany kcal?
Belefér a diétába?
Rosszabb mint a rízs vagy a krumpli?
Több okból nem ajánlott, de bármivel fogyhatsz, csak jó legyen a deficit (s azért nagyon rosszul se egyen az ember, pl. ne hanyagold el a fehérjét ésatöbbi).
A tányér nem mértékegység.
Ha engem kérdezel, rosszabb, mint a rizs vagy a krumpli, mert gluténtartalmú, amúgy mind viszonylag gyors összetett ch s kit ez laktat, ki az, engem egyformán nem laktat egyik sem.
Ha annyira fontos neked s belefér a napodba s a táplálkozási elveidbe, eheted.
nem tányér, hanem grammra kell mérni a bevitt energiát.
nincs baj a tésztával, tarhonyával, galuskával, csak nagyon hamar éhes vagy utána, és elviszi a napi bevihető kalória zömét..néha belefér, ha éppen bűnözni akarsz...akkor hizlal.
egészséges embernek mindegy, hogy rizs, krumpli, vagy tészta van a tányéron. a cukorbetegeknek, és hasonló betegségben szenvedőknek viszont nagyon nem mindegy.
Amióta cukros vagyok, azóta nem ehetem a kedvenc paprikáskrumplimat galuskával, benne parasztkolbász karikákkal, hozzá fínom lipóti krumplis kenyérrel...
...egészséges szervezet (még)bírja...(egy darabig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!