Mindenhol azt olvasom, hogy az 1300 kalória koplalás. Akkor miért ír annyit a kalóriabáziskalóriabázis, hogy annyi legyen a napi bevitelem? (Többi lent?
Beállítottam, hogy fogyni szeretnék 56,7 kg-ról 52 kg-ra. Azt állítottam be, hogy heti 0,5 kilót szeretnék leadni. Azt írja, hogy ehhez 1350 kalóriát kell naponta ennem. Ez így koplalásnak minősülne? Vagy teljesen jó?
17/L
165 cm/56,7 kg
tul sokat, tul rovid ido alatt akarsz fogyni.
beirtam az adataidat a kaloriabazisba es lass csodat a min igenyed most: 1423.08 kaloria. Ez kell ahhoz hogy a tested mukodjon. ehhez meg hozza adod a nap alatt elegetett kaloriakat es ahhoz viszonyitva egyel kevesebbet.
Pelda:
En 28 eves ferfi vagyok 68kg, 16% zsiral es 175cm magas. Nekem a minimum az 1500 kaloria es ehhez en meg elegetek 1000et Vagyis nap vegere 2500 kaloriat egetek el. Ehhez kepest kb 2300-at eszek meg.
low carb high fat diéta. Jól is laksz és még fogysz is. De mozgás nem árt minden nap.
A kalóriaszámolgatás hülyeség, semmi tudományos alapja nincs, viszont arra jó, hogy az egészséges, az emberi szervezetnek nagyon fontos dolgokra rá tudják mondani, hogy pfujkalóriaegészségtelenpfuj.
@4 A tudomány olyan dolog, ami az agymosott barmokat, mint te, szerencsére figyelmen kívül hagy. :-)
Gondolom a Harvard tanulmányt is Norbi írta, ugye? Idióta.
Egészen pontosan mi is az a "Harvard tanulmány"?!
Olyan egyetem van, tanulmányokból pedig több száz készül, minden témában. Be tudod linkelni az eredeti hivatkozást, ahonnan ez letölthető? És természetesen a hivatkozott "tanulmány" eredeti címét is?
Igen, azt meg látom a többiből, hogy írogattak helyek mindenféléket erről, és ha le van írva a netre akko' má' igaz.
Amíg légy van, addig lószar is.
Nagypofájú taknyos egy kölyk vagy, de semmi gond.
Írtad, idézem : "a Harvard Tanulmány"
Kérdeztem, melyik? Erre meg vered magad. Tippelhetek? Fiúka vagy, és tizen, de maximum huszonéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!