Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért csesz le mindenki emiatt?

Miért csesz le mindenki emiatt?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja fogyókúrázom és sikerült is leadnom 12kg-ot. Abszolút egészségesen táplálkozom. Sok gyümölcs és még több zöldség. Rengeteg natúr dolgot eszek, zsírcsökkentett és egyéb BIO müzlit és tejet vagy 0,1%-osat. Ha nagyon ritkán kb 1 hónapba egyszer péksütihez nyúlok, az sós és szénhidrátcsökkentett. Sok fehérjét eszek, joghurtokat, kefirt, cukor-zsírmentes gyümölcsös joghurtokat. Vagy nasinak pl. cukormentes cerbona szeletet szoktam enni, rengeteg tojás fehérjét (mostanában nem eszek sárgáját) illetve abonettkenyeret fogyasztok. Gyorskaját elhagytam!!! Néha egy kfcs fagyit szoktam enni NAGYON RITKÁN! Ezt azért írtam le mert kíváncsi vagyok a véleményekre hogy ez így okés-e. Illetve hátha segítek a fogyókúrás társaimnak. Szóval mióta ezeket eszem egyszerűen mindig tele eszem magam és már nem bírok lenyelni többet de még mindig a kalóriám alatt vagyok. Gyakran megesik hogy tele vagyok egész nap de 400kcalt vittem be miközben az alapanyagcserém 1400. Sportolok sokat, és van is elég energiám. Csak mindenki lecsesz amikor összeszámolom a hogy akkor pontosan hány kcalt ettem ma. És mindig elcsodálkozom rajta hogy én a 4-5 étkezés alatt tele vagyok és majd szét pukkanok de még mindig kevés a kalória. EZT NEM ÉRTEM!!!! Valaki segítene? Köszönöm szépen

2017. márc. 18. 12:31
 1/7 anonim válasza:

De miért kell tudnia másnak hogy mennyi kalóriát viszel be? Vagy egyáltalán hogy fogyózol?

Akkor nem tudnának lecseszni.

Mondjuk a leírás kérdése és maga a kérdés 2 külön dolog,

az hogy hogy laksz jól annyival fogalmam sincs, majd válaszol más.

2017. márc. 18. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
4-5 étkezés alatt 400 kcalt vittél be és pukkadásig tele vagy, mesélj még anorex gyogyóskám.
2017. márc. 18. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát jó is, hogy nem dícsérgetnek a napi 400kcal beviteledért... Nagyon egészségtelen az alapanyagcseréd alá menni. De az éhezéssel kapcsolatos veszélyekről gondolom tudsz, csak lesz@rod őket.
2017. márc. 18. 14:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Írtam hogy rengeteget eszek!!! De ha ebédre eszek mondjuk 3 főtt répát köretnek még csak 100kcal!! Mindenből a "legkalóriamentesebbet" eszem de ugyanúgy táplálkozom!
2017. márc. 18. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Na még egyszer összefoglalva tehát:

naponta 4-5x eszel összesen 400 kcalt

rengeteget eszel pl köretnek 3 répát ami magába 100 kcal

nem jön ki se a matek, se az hogy miért vagy buta, se semmi.

Nem értek én már semmit ezen az oldalon.

2017. márc. 18. 15:56
 6/7 Ruszkó Koma válasza:

Szerintem rosszul számolod.

Még a fogyókúrádhoz egy tanács: ne igyál semmit, csak tiszta vizet

2017. márc. 19. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Jleirod egy 400kalorias napodat,h akkor mit es mennyit eszel? Egyebkent en azt mondom,hogy ör7lj neki,hogy ennyivel jol laksz es eergiad is van. Ez ritkasag. A legtobb ember szenved,ehezik es nincs energiaja,szoval szerencses vagy:) akik meg cs*sztetnek azokkal ne foglalkozz. Mindenki torodjon a sajat eletevel
2017. márc. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!