Mi történik ha valaki egész nap nem eszik és edzeni megy?
3x16 perc ellipszis tréner és fél óra súlyzózás. Közben mondjuk kávét iszik két teáskanál cukorral.
(Nem rólam van szó, csak érdekel)
Rosszul lesz, elájulhat vagy akár komolyabb baja is eshet.
Arról nem is beszélve, hogy röhögnöm kell azon az "edzésen", amit így csinálni fog... Kóválygó zombiként mímeli majd a mozgást. semmi értelme az egésznek.
A cukor nekem betenne (amúgyis pont a legértelmetlenebb dolgot bevinni, milyen butaság már), az éhgyomorra edzés viszont számomra ideális. Utána viszont szoktam enni, azért a napi rendszeres étkezés alap, plusz ember vagyok, étellel működöm...
Ha viszont egyáltalán nem eszik az ember, egy ideig elvan, az edzés persze megszenvedheti, aztán pedig különféle bajai támadnak, majd éhenhal (hacsak más el nem viszi korábban).
Ha egyetlen nap, akkor nincs benne semmi, bont egy kis izmot és zsírt a test, annyi.
Attól függ milyen típusú. Ha nem érzékeny az alacsony vércukorszintre, akkor nem történik semmi. Én is ilyen vagyok, simán még tudom csinálni amit írtál, ráadásul rendes edzéssel.
Van aki szédeleg vagy rosszul lesz.
Meghalni garantáltan nem fog ettől senki :)
" talán el is ájul."
Hihetetlen mennyi osotba tevhit van ezzel kapcsolatban...
Ha az ember elajulna az ehgyomorra vegzett fizikai aktivitastol, akkor mar azelott kihalt volna az emberiseg hogy lemaszott a farol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!