Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ismertek valami cikket ami a...

Ismertek valami cikket ami a szüleimet jobb belátásra bírja?

Figyelt kérdés

Az az elv, hogy ha fogyni akarsz fogyókúrázz. Én fogyni/formásodni akarok és a kalóriaszámlálás mellett döntöttem, mert ehetek amennyi jólesik ha lemozgom és van logika is benne. Fogytam már vele 10kg-t csak most 3 visszajött mióta nem figyeltem.

Namármost. Itthon ugye a fogyókúra csak addig lehet érvényben ameddig az ember túlsúlyos-duci-kövér értitek, aztán lehet visszatérni a régi szokásokhoz... És mivel látják, hogy itthon méricskélem a kajámat meg félreteszek a nem zsíros ételből hogy elkészítsem kicsit lightosabban akkor már be vannak parázva, hogy anorexiás leszek, meg nincs minek fogyjak.

És ajánlgatnak mindenféle kúrát meg étrendet, mondván, hogy utána visszatérhetek a "normális" evéshez. Hiába mondom, hogy akkor visszahízok, hiába mondom, hogy ezentúl mindig figyelni akarok erre, hiába mutatok embereket akik életmódváltással fogytak. Egyszerűen nem értik. És nem akarják elfogadni/elhinni, hogy tudok fogyni úgy, hogy nem éhezek.

Szóval mit mutassak még nekik hogy megértsenek?

17/l

2017. márc. 6. 23:49
 1/1 anonim ***** válasza:
2017. márc. 7. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!