Ez az étrend kb. hány kalória? Szerintetek ez kevés egy napra? Mit kéne változtatni? 16/L
Reggeli: tej vagy yoghurt corn flakes-el
Tízórai: suliban alma
Ebéd: egy tál leves és egy tál második fogás ( inkább egy fél tál )
Vacsora: müzli vagy egy fél szelet pirított barnakenyér
Ha nem vagy ehes teljesen joo:D en is hasonloan eszek csak tizorai ebed nekem egybe van es az egy db szendvics
meg este turot vagy tojast eszek:D de ha neked is boven eleg mint nekem (enis 16vok) akkor mindegy passzol
www.kaloriabazis.hu
ha érdekel, akkor számolj :)
napi min 1200 kalóriát kell bevinni a szervezetedbe
ez így ránézésre szerintem kevés
nézz utána egészséges étrendeknek
egyébként mire fel ez a kalóriaszámlálás ennyi évesen?
Szénhidrát-szénhidrát-valami-szénhidrát.
Mennyiségek nélkül nehéz lenne megsaccolni, mennyi kalória van benne, az ebédedről sem tudunk semmit. Valószínű, hogy túl kevés így a fehérje, hacsak az ebédedben nincs legalább 20 dkg hús vagy más számottevő fehérjeforrás. Ha menzás a menü, akkor hasznos zsiradékból is kevés lehet. A zöldségmennyiség is kérdéses.
Az ebédről konkrétan annyi van, hogy valamennyi valami. Se mennyiség, se összetétel. Fogalmam sincs, mekkora neked egy tál, nekem van kicsi és nagy tálam is, s tudod, nem mindegy, hogy karalábélevest vagy lebbencslevest tesz bele az ember. S hogy a második lekváros tészta vagy hús zölséggel vagy paradicsomos káposzta.
Adatok nélkül mégis mit mondjunk?
Azt sem tudom, neked vajon hány kalória kell, az életkor és a nem az nem sokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!