Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok újra?

Miért nem fogyok újra?

Figyelt kérdés

2014 elején 115 kilóról indultam és karácsonyra sikerült 35 kilótól megszabadulnom. Akkor kb napi 1200-1350 Kcal-t vittem be, nem sportoltam semmit, célom az volt hogy a nagy súlyfeleslegtől megszabaduljak.

Majd 2015-ben 80 kg-osan elkezdtem futni, ez kb 6 hónapig ment, heti 3x 10-12 km-t futottam és tartottam az 1200-1350-es kalóriabevitelt. Majd fél év után leálltam a futással és 2015 végére felszedtem 4 kg-t.Tehát 84 kg voltam. Így 2016 elején újra elkezdtem futni, 2 hónapig sikerült, amikor is egy sérülés miatt nem tudtam folytatni, fél évet ki kellett hagynom, majd amikor nyár végén újra kezdtem volna, műtét miatt ujra elhalasztottam a sportolást. Persze a sérülés miatt sokat feküdtem, így plusz 6 kg feljött rám. még így 2016 szeptemberében 10kg-os plusszal 90 kg-osan újra elkezdtem kalóriát számolni majd futni.1350 Kcal körül viszek be és heti 3x10km-rél most heti 2x15-20km futásra váltottam.Eleinte fogytam 3 kg-ot, de azt most vissza is híztam. Centivel is mérem magam,mellre szedtem fel 2 cm-t, ami a derekamról meg lement.Mitől?Vérképem, pajzsmirigyem, minden ok, mégsem fogyok?

2016. nov. 19. 23:23
 1/4 anonim válasza:
Az jutott eszembe, hogy nem ez a szervezeted számára egy egészséges testsúly? Mármint pont az a kb. 10 kg felesleg megy le a legnehezebben. Hány centi vagy, mennyik a méreteid (mell-derék-csípő)?
2016. nov. 19. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ffi vagy nő vagy? Ha ffi, szerintem is az van , amit az 1.ír

Ebben az esetben kezdj el izmosítani.

2016. nov. 20. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:

No vagyok,32 eves,180cm magas.mell 106,derek 91 csipo 105 cm.

Ev elejen a serulesem elott(-6kg-al konyebben): 100,91,107 cm voltam.

Regebben is amugy 85-90kg korul ereztem jol magam a boromben,mielott meghiztam.

Most is inkabb az zavar hogyhogy mellre hizok?

Amugy futas elott L-carnitint szoktam inni,utana meg feherjeport vagy feherjeszeletet eszek,meg multivitamint szedek.Szeretnek izmosodni,persze noiesen csak, ezert igyekszem minel tobb feherjet enni es sulyzos edzeseket is beiktatni.

2016. nov. 20. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kevés kalóriával kezdtél. 115 kilósan és 180 magasan szerintem ez nagyon kevés volt, és most már nincs hová csökkenteni.
2016. nov. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!