Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ujra fogyhasak...

Mit tegyek hogy ujra fogyhasak? Miert nem fogyok tobbet?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok 65 kg 80 kilo voltam aprilisba es akkor eldontottem hogy enek veget kell vetni azota 15 kg fogytam de most kb 2 hete megallt semmit nem fogyok barmit teszek segitsetek meg mindig irto kover vagyok:((heeelp
2009. júl. 30. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy idő után lelassul vagy meg is áll a fogyás. Lehet, hogy Te elérted az ideális súlyodat... Hiába tűnik "soknak", Neked ennyi az annyi. Családod tagjai alkatilag milyenek?
2009. júl. 30. 04:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült ilyen rövid idő alatt 15 kg-ot fogynod?
2009. júl. 30. 05:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Hello!

könnyen lehet hogy testzsír százalékod változik, de a fogyás nem megy tovább...esetleg az étrenddel van a hiba, már nem tudsz vele eredményt elérni egy idő után (ez alatt ne azt értsd hogy kevesebbet kell enni, max a minőségen kell változtatni)

egy étrendet dobj le légyszi, illetve valamilyen mozgást végzel?

2009. júl. 30. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:

na ezt jómegaszondtam :D

szóval a testzsír változik, de a mérlegen nem látszódik a fogyás...

2009. júl. 30. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Túl kövér? Na, várjál. 65 kg vagy, de milyen magas, milyen alkatú stb? Ez is számít. Egyébként ha tornázol, akkor fejlődnek az izmok is. Lehet, hogy azért nem változik a súlyod, mert épp izmosodsz. Az meg korántsem baj, sőt.. :)
2009. júl. 30. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:
etrendet nem tudok lokni mert azt eszek keveset amit ithon foznek visozn minden este 1 orat futok a kutyammal es rubint rekanak a 20 perces torna programjait is rendszeresen csinalom 170 magas vagyok anagyobb gond hogy eleg nagytestu a csaladom mindneki eleg nagy nalunk :Pde mind magasak vagyunk es nem olyan sulyos csak azert megis:Pkoszi minden valaszt
2009. júl. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!