Ilyen étrend mellett lehet fogyni?
reggelire általában zabpelyhet eszek valamilyen növényi tejjel,1 nagy kocka fekete csokival/gyümölccsel vagy szója joghurt gyümölccsel es egy kis zabpehellyel
ebédre (barna)rizs/bulgur párolt zöldségekkel vagy saláta (ezekbe mindig van valamilyen hüvelyes:bab, lencse, csicseriborsó) aztan meg delutan nasinak ltalában fekete csoki, kenyér humusszal megkenve vagy oreo vagy gyümölcs
vacsorára ugyanaz mint ebédre vagy néha kenyér/zsemle humusszal vagy valamilyen szendcskémmel
tudom, elég sokat eszem, ilyen étrend mellett ne is álmodjak fogyásról?
egyébként 157cm 49 kg vagyok
Akkor fogysz, ha kalóriadeficitbe kerülsz, fogalmam sem lehet a kalóriaigényedről, de a beviteledről sem, ha egyszer nincsenek mennyiségek. A reggeli zabpehely az egyik embernél 3, a másiknál 20 dkg zabot jelent, s nem tuti, hogy egy kis súlyú embernek nem az utóbbi kell (s még így is éhen maradhat).
Be tudsz vinni elég fehérjét? OK, hogy van benne hüvelyes, de szinte csupa szénhidrátot írsz. Ezért is nehéz mennyiségek nélkül.
Márpedig kalóriadeficit nélkül nem fog fogyni, ezt mindenki tudja, aki ért a témához...
Növényi étrenden én nem fogyok, hacsak nem minimális a szénhidrát (s persze nem kevés a zsír, de az mindig alap), mivel csak akkor kerülök deficitbe. Ez van. Aki vegán, paleo, ketogén, akármilyen étrenden automatikusan deficitbe kerül, az örüljön. Nekem egyik sem hoz megoldást önmagában, miért is tenné?
5-ös, ennél jobban már hova lehetne csökkenteni a zsírt?
Kérdező, ha lány vagy, és elmarad a mensid, szólj... Hova akarsz még fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!