Megettem egy adag szolot (200 gr). Ez nagyon nagy gond a dietamban?
Nem leptem tul se a kaloriat se a makrot. Viszont annyira kivantam, es jol is esett az edes iz.
Nem csinaltam semmi főbünt ugye?
Egészségedre!
Én most ettem töltött káposztát!
Dietaban?
Amugy mar en sem vagyok annyira vaskalapos, mint az elso honapban.
Ebedre megeszek mast is nem csak a dietas iztelen vackokat.
Csak azert kerdeztem a szolot, mert sok dietas oldalon nagy bunkent allitjak be a szolot es a banant..
Nem bűn sem a szőlő, sem a banán. Elég baj, hogy annak állítják be. Amúgyis egyén- és mennyiségfüggő. Hogy mit kavarna be a napi 10 gramm banánom, el nem tudom képzelni. Almát nem eszem, ha fogyni akarok, na az durva lenne, amúgyis fruktózban dús, ami nagy hátrány nekem.
Ez a te diétád, nem mások szabályait kell követned. Nagyon szór, hogy kinek hogyan működik az egész.
S mi van, ha egyszer beszőlőzöl s eszel 2 kilót s aznap nem fogysz, de hetekig nem érzed, hogy szerencsétlen lennél, mert még nem is ehettél szőlőt? Biztos van, akinek így a jó s van, akinek a napi kicsi mennyiség adja meg a lelki jóérzést. Amúgyis gyümölcs, mi lenne vele a baj általánosan? Cukor, és? Ha elhasználod, s deficitben vagy, úgyis fogysz. Nem vagyok híve annak, hogy ha megvannak a makrók, s nem eszünk egészségtelen, előnytelen ételt (ami változó, kinek mi s mennyi), akkor beleszóljunk ilyen szinten. Nálam még a makrók sem fixek. Deficit kell, annyi. Ha az megvan, fogyásom szempontjából tökmindegy, 300 gramm cukor vagy 130 gramm zsír van az ételeimben (vagy a kettő együtt és elég aktív vagyok mellé). Alapvetően más is így működik, csak ez-az bekavarhat, illetve a közérzet, jóllakottság lehet drasztikusan más, ha nem jó az étrend.
Kedves 6os! Igazad van maximalisan!
Koszi az iranymutatast, most mar egy kicsit maskepp fogom felfogni a dietam.
Mit szoltok amugy a csalonaphoz?
Mondjuk lesz egy novemberi eskuvo ahol nyilvan nem zoldsalin fogok egesz nap ragodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!