Megőrülök a diétától! Mit tegyek?
Egyszerűen nemtudok mit enni, ha anya főz valamit rákeresek és az biztos hízlaló étel, csirkemellen meg salátán meg nem lehet egész életemben élni, egyszerűen már nemtudok mit enni, tojást is már unom meg majdnem az összes ételt, amit "sztárolnak" diétánál. ígyis néha alig tudom összekaparni naponta a minimális 1200 kalóriát, mert szinte minden "tiltva" van.
Mit tudnátok tanácsolni? Olvasgattam ezt azt és azért nemmerem anya főztjeit enni mert írják sokan, hogy sok a cukor benne és az egyből zsírnak megy stb. Egyébként nagyrészt normális főtt kajákat főz(tésztaféléket meg stb, mikor mit)
174cm 19/F 72kg
Ha ennyi eszed van, meg is érdemled, hogy szenvedj. Az egészséges étkezés nem abból áll, hogy elhiszel minden sz--t, amit a neten írnak, és minden élelmiszerre méregként tekintesz a csirkemellen meg a salátán kívül.
Kapard össze a maradék agysejtjeidet, és olvass szépen utána, hogy milyen tápanyagok vannak az ételekben, és a szervezeted melyiket mire használja. Ha sikerül, akkor jóétvágyat a hagymásbabhoz.
Az 1200 kcal népszerű limit, de a te számaiddal neked az bizonyára koplalás. Nekem is az, pedig alacsonyabb s kisebb súlyú vagyok. Ez egyéni.
Ha szinte minden tiltva van, akkor rossz az étrended.
Csirkemellen és salátán azért sem lehet élni, mert az vagy koplalás, vagy iszonyúan eltúlzott fehérjebevitel, s tuti kimarad pár fontos tápanyag.
A kalóriatöbblet hizlal. OK, vannak ételek, amik segítenek a hízásban, ez részben emberfüggő, részben egész logikus a testre való hatása miatt (persze többlet nélkül akkor sem hizlal), de alapvetően hibás az az elképzelés, hogy fogyáskor csak a mások által legeslegideálisabbnak tartott ételeket ehetjük... Van, akinek durván máshogy kell ennie, ha egészségesen s energikusan, jóllakottan akar fogyni, mint ami a tipikus rákattant fogyózós út.
Keress magadnak egy rendes életmódot, ha nem mersz enni, az nagy baj... Biztos van olyan étel, amit szeretsz, egyél olyat, hacsak nem tényleg brutálisan rossz, egészségtelen étel, csak legyen azért rendben a tápanyagbeviteled s legyen deficited. Szóval lekváros tésztán s cukorkán nem élhetsz, de élvezetes, kiegyensúlyozott házikoszton azért igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!