Hogyan tudnék izmosabb lenni 16 évesen?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 181 cm és 65 kiló. Azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudnék szálkásabb izmosabb lenni. Szval nem a budy builder test érdekel csak az a fajta amihez egy lány Szívesen hozzá bújik. 3 fő celteruletem lenne, a karom a mellém és a hasam. Eszközként van egy 7.5 kilós egykezes súlyzóm, egy huzózkodó állványom és persze a saját test súlyom. Nincs lehetőségem nagyobb szettre. Milyen tervet ajanlotok? Kezdő vagyok2016. júl. 20. 19:50
3/6 anonim válasza:
Szálkásításra ajánlott a kisebb súlyokkal a sok ismétlésszám. Karra van sok sok gyakorlat a neten, a lényeg, hogy ne minél nagyobb súlyokat próbálj emelni, hanem minél többször. Hasra a legcélszerűbb a szimpla felülés, ezeket is cifrázhatod ( felemelt lábakkal, derékszögben behajlított, felemelt lábakkal, "biciklizve" ). Ha van húzózkodó állványod, csinálhatod azt, hogy felkapaszkodsz rá és emelgeted a nyújtott lábaidat derékszögig, vagy a mellkasodhoz húzódó őket, miközben be vannak hajlítva, körözhetsz is velük úgy, hogy felhúzott nyújtva a lábaid és magad előtt kis köröket írsz le. Mell és kar edzésre is jó a sima fekvőtámasz, ezt is lehet sokféleképpen. A "plank" póz is nagyon hatásos, azt is csinálhatod például oldalra fordulva fél kézzel. Egyébként ha beírod a YouTube hogy pl. " kar edzés otthon", rengeteg gyakorlatot kihoz.Remélem valamennyit tudtam segíteni, sok sikert!
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ, sokat segítettél, adtál kiindulási alapot. A kategóriát véletlenül el nyomtam bocsánat
2016. júl. 20. 22:42
5/6 anonim válasza:
Kis súllyal, sok ismétléssel nem lehet szálkásítani! Ez egy oltári nagy baromság! Kb. mint a felüléssel zsírt égetni a hasról. Egyébként a kérdeznek nem szálkásítítani kéne, hanem izmot felszedni.
Kérdező! Látogass el szépen a shop.builder.hu oldalra!
Ott számtalan cikket találsz edzéssel, táplálkozással kapcsolatban.
6/6 anonim válasza:
Válassz egy durva sportot pl. MMA, thai box stb.. az rendesen meg erősìt hamar én is thai boxolok és látni is rajtam;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!