Szerintetek ez igy hatásos?
Nos... Az volna a kérdésem, hogy ez az étrend [link] is eszek, azt amit suliban adnak vagy ha olyasmit adnak suliban ami szerintem túlzottan zsiros/hizlaló akkor az ebédem is az ami a vacsora) + heti 3 fitness és heti 7x kardio/aerob lefogyhatok-e 10kg-t kb. 3 hónapon belül ?
180cm, 90kg, 15/f és 2 éve fitnessbe járok.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Túl kevés kalória, én hagynám a menzás kaját 1-2 hétig jársz csak utána ugyis otthon kajálsz majd, én így variálnám át:
reggeli: fehérje+zab (80g)
tízórai 20 deka cottage azt a krisprolls hagynám a faxba, helyette esetleg puffasztott rizs
ebéd(nyersen mérve persze) 80g rizs 20dkg csirke meg a zöldség
uzsonna 20dkg csirkemell+zöldség
vacsora 20dkg turó/cottage
meg még innék fehérjét edzés után
Na már megint egy divatb#zi.
Mit diétázol? MINEK? MI A FASÉRT? INKÁBB SZRD LE AZ EGÉSZET! 180cm es magassághoz a 90kg elfogadható. De ha annyira kigyúrt erőcsávó agyatlan barom akarsz lenni akkor ez az edzésterv megfelelő. NEM ÍGÉREM HOGY ENNYI IDŐ ALATT LEADOD AZT A 10 EST DE VALAMENNYIT FOGYNI FOGYSZ.
Remélem sokat segítettem.
Farkas Attila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!