Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit gondoltok a pizza fogyókúr...

Mit gondoltok a pizza fogyókúráról? Hatásos lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem még mindig jobb ezzel, egészségtelenül de lefogyni, mint örökre túlsülyosnak maradni ami sokkal több egészségkárosodást okoz. Szóval a lényege hogy napi 1 fagyasztott pizzát lehet elfogyasztani, amin pontosan fel van tüntetve a kalória érték. Ez tegyük fel 700-1200kcal típustól függően. Az ember elossza annyi szeletre ahány étkezése van egy nap, 3 ra vagy 5 re. Hogy ne unjon bele, mindig lehet váltogatni a feltétet, vagy plussz zöldséget tenni rá házilag. Ezen kívül nem vihet be kalóriákat, sem étel, sem ital formájában, csak a pizza és az ásványvíz. Hiába írjátok hogy egészségtelen, de egy olyan embernek, aki esdig gyorskaján, kenyéren, péksütin élt, zöldséget, főtt ételt szinte soha nem evett, annak ez még mindig jobb mintha folytatná ezt az életmódot.
2015. aug. 31. 19:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ha már gyorskaja, én inkább gyrost ennék sok zöldséggel, hamburgert sok zöldséggel. a mirelit pizzánál ezek laktatóbbak.
2015. aug. 31. 19:29
 2/14 anonim válasza:
:D No comment.
2015. aug. 31. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Ezzel csak tönkreteszed magad. Semmi tápanyag nincs benne, csak zsír és gagyi szénhidrát. Ha nem jut a szervezet megfelelő tápanyaghoz, akkor önmagát fogja felemészteni. Ez nem vicc!

Fogyni megfelelő étrenddel és mozgással lehet. Kerüld a gagyi szénhidrátokat (lisztes, cukros ételek), csökkentsd a zsír bevitelt. Szénhidrátból minőségit vigyél be (zöldségekben a rostok), a húsokat ne olajban süsd ki, hanem párold vagy főzd. Kezdj el sportolni valami könnyűt, olyat válassz, amit te is szeretsz. Ha ezek rendben vannak, akkor fogyni fogsz, és egészséges is leszel.

2015. aug. 31. 19:33
 4/14 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Mindennap ugyanazt enni nagyon egyoldalú és egészségtelen.

Ráadásul mirelit???? Soha nem ennék ilyet! Akkor már inkább normális pizza.

2015. aug. 31. 19:45
 5/14 anonim ***** válasza:
túlsúllyal 40-50 évg simán elélhetsz de ettől 2-3 hónap (hét)alatt kórházba kerülsz
2015. aug. 31. 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem.

Ha valaki rá tudja venni magát, hogy ilyen szart egyen minden egyes nap, annak miért nincs ereje ahhoz, hogy normális kajákat egyen, ráadásul változatosan, amik még finomat is?

2015. aug. 31. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

# 6 fején találta a szöget!

Azon kívül ez nem diéta hanem kínzás, egész nap kopogjon az ember szeme az éhségtől, és még a szervezetet is tönkre vágja. Meddig lehet ezt csinálni? Egy hónap? Kettő? És mi lesz utána? Szerintem csak olyan diétába szabad belefogni, amit a következő 30 évben be tudsz tartani.

2015. aug. 31. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A mérleg kevesebbet fog mutatni. A bőröd csúnyább lesz, izmod továbbra sem lesz. A belső szerveid és az immunrendszered gyengülni fognak. Az energia szinted sem lesz normális. Egy idő után, mivel fontos elemek fognak hiányozni az étkezésedből sóvárogni fogsz a kaja után, és azt hiszed majd csak éhes vagy (pl csokira vágysz), közben rohadtul csak a hiányzó tápanyagok után. Na ekkor lehet megint elhízni.
2015. aug. 31. 20:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Én csináltam ilyet. Az lett az eredménye hogy eltűnt az összes izmom. Vékony lettem, de lógott a fenekem, a karom, hasam. Amint letértem erről a diétáról, visszahíztam mindent.

A tornázás + normális étkezés segített hogy jó alakom legyen.

2015. aug. 31. 20:11
 10/14 Krisz85 ***** válasza:
21%

atya úr isten...... /direkt így írva/

ilyen létezik? jézusom, ennél már csak a kolbász szalonna diéta lehet jobb

kedves kérdező, most ezt komoly főleg az utolsó mondatod?

iába írjátok hogy egészségtelen, de egy olyan embernek, aki esdig gyorskaján, kenyéren, péksütin élt, zöldséget, főtt ételt szinte soha nem evett, annak ez még mindig jobb mintha folytatná ezt az életmódot.

???

tényleg? és szerinted a pizza az mi? az nem szemét gyorskaja, nem szemét szutyok szar, tápanyag nélküli enzimhalott hulladék, amivel még a disznókat sem etetném meg?!

van még mit tanulnod az emberi test működéséről úgy érzem....

2015. aug. 31. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!