Hogyan lehetséges, hogy még nem fogytam?
47kg voltam 1évvel ezelőtt, most 51. A 4kg a hasamra jött fel és idegesít. Le szeretném adni, ezért a Kalóriabázison kiszàmoltam a makrokat, mindent..több, mint 2hete csinálom, sportolok is mellette(napi 1órát). Két napja nem futottam, de hasizmoztam itthon.
Nem eszek cukros ételt, tésztát, fehér lisztet, rizst..
húst, halat, tojàst, joghurtot, zöldséget, light sajtot és gyümölcsöt igen.
naponta 1100kcal-t eszek, ha edzek, annyival esetleg többet. Iszok napi szinten zöld teát és pihenek 8-10órát. Azonban még mindig nem látok vàltozást magamon..mi a baj velem? Elvileg -0,5kg hetente, de még semmi.
Valakinek valami ötlete?
17éves
#2 nagyon köszönöm:) lehet, igazad van, nem fogom. Köszönöm a biztatást, ment a pacsi:)
Általában van eredmény már ennyi idő alatt, de nem mindenkinél, s mivel a testsúly simán ingadozik 1-2 kilókat, ez el is fedheti a fogyást ilyen rövid időn belül.
Vigyázz a makrókra, a százalékozás nem jó, ilyen pici ételnél simán túl kevés fehérjét adhat az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!