Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan lehetséges, hogy még...

Hogyan lehetséges, hogy még nem fogytam?

Figyelt kérdés

47kg voltam 1évvel ezelőtt, most 51. A 4kg a hasamra jött fel és idegesít. Le szeretném adni, ezért a Kalóriabázison kiszàmoltam a makrokat, mindent..több, mint 2hete csinálom, sportolok is mellette(napi 1órát). Két napja nem futottam, de hasizmoztam itthon.

Nem eszek cukros ételt, tésztát, fehér lisztet, rizst..

húst, halat, tojàst, joghurtot, zöldséget, light sajtot és gyümölcsöt igen.

naponta 1100kcal-t eszek, ha edzek, annyival esetleg többet. Iszok napi szinten zöld teát és pihenek 8-10órát. Azonban még mindig nem látok vàltozást magamon..mi a baj velem? Elvileg -0,5kg hetente, de még semmi.

Valakinek valami ötlete?

2016. ápr. 26. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy?
2016. ápr. 26. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
lehet nincs is már sok zsírod amiből fogyhatnál, az 51 kiló eleve nagyon jó, attól függ milyen magas vagy persze, de szerintem ne add fel, mert mire beindul a fogyás eltelhet pár hétbe. 1 hónap után nézd meg magad, ne add fel!
2016. ápr. 26. 20:03
 3/7 A kérdező kommentje:

17éves

#2 nagyon köszönöm:) lehet, igazad van, nem fogom. Köszönöm a biztatást, ment a pacsi:)

2016. ápr. 26. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Általában van eredmény már ennyi idő alatt, de nem mindenkinél, s mivel a testsúly simán ingadozik 1-2 kilókat, ez el is fedheti a fogyást ilyen rövid időn belül.

Vigyázz a makrókra, a százalékozás nem jó, ilyen pici ételnél simán túl kevés fehérjét adhat az oldal.

2016. ápr. 26. 22:38
 5/7 Wannabesweet válasza:
Az a baj hogy a joghurtban, a tojás sárgájában és a sajtban elég magas a zsirtartalom. Hiába viszel be csak 1100 kcal-t akkor sem mindegy hogy zsirból-e vagy éppen fehérjéből ,rostból stb. Ha esetleg ugy gondolod tudok segiteni.
2016. máj. 2. 21:30
 6/7 anonim válasza:
A teljesen zsírtalan has amellett, hogy nőietlen, egészségtelenül hangzik. Se nem vonzó, se nem szerencsés. 47 kg 17 évesen meg max. akkor normális ha 155 cm vagy!
2016. máj. 3. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A joghurtban nincs sok zsír (max. a kalória- vagy a fehérjetartalmához képest), a tojásban igen, de kevés tojásnál ez is kevés, a sajtról írta, hogy light. Nem mintha bármi gond lenne a zsírral, van, aki kizárólag viszonylag sok zsírral tud fogyni. Persze nem tudjuk a kérdező makróit, de remélhetőleg rendben van a fehérjebevitele, sok fehérjedús ételt sorolt.
2016. máj. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!