Ez jo nasi volt, vagy a gyumolcs elrontotta?
150 gramm sovany turo + edesitoszer + kb 15 db afonya osszeturmixolva.
Afonya alapvetoen bogyos gyumolcs, ami miatt nem veszes a cukortartalma. Amugy eddig nem ettem ma sokat, csak egy etkezesem volt.
A napi összes evés többet számít, bár még így is lehet egy-egy alkalmi soványabb nap, ha úgy jön ki.
Az áfonyával semmi gond nincs, én 3 szem aszalt datolyát ettem s egy csöpp normál baracklekvárt, még az se vészes, csak alapvetően nem így közelítem meg a gyümölcsevést, mivel ketogénezek és a szénhidrátkeretem másra kell.
Persze napi 1-2-3 kiló gyümölccsel is lehet fogyni, van, akinek segít is, nekem nagyon nem. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, ahogy azt is, hogy hisz-e abban, hogy a sok gyümölcscukor lerakódik. Deficitben én aztán nem aggódnék emiatt.
Hogy jó nasi volt-e, az inkább a túrón és az édesítőn múlik, hisz a gyümölcs jó. Milyen édesítő, s mennyire bírod a túrót, de ez utóbbit érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!