Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez milyen ütemű fogyás gyors...

Ez milyen ütemű fogyás gyors vagy lassó avagy jól csinálom?

Figyelt kérdés

Január 20-án méretkeztem: 72 kg 150cm magas és 25 éves vagyok cicim mérete 90C

Elkezdtem lépcsőzni 1 hónapot aztán erre jött a lassú kocogás minden nap 25 perc kb 2 napot hagytam ki hetente.

Étrendemet megváltoztattam: Szénhidrátszegényebb Reggeli: Zabkása Tízórai gyümölcs zöldség Ebéd: Zöldségek hussal sertés illetve csirke

Uzsi: gyümi, keksz, tea

Vacsi: salátafélék zöldségek felvágottal, tojásfehérje

Szinte majdnem hogy 2 hónapon keresztül ezt fogyasztottam

Jó mondjuk ettem ebbe a 2 hónapba 2 nagy 32-es pizzát de ez az ünneplésre szolgált hó végén.

Hogy már megint letudva 1 hónap vagy 2 hónap. :D

Ugy mindennap van székletem, de valamikor csak 2-3 naponta jelentkezik ez attól függ mennyit foygasztottam miből és mennyitkocogtam rá.

2 hó alatt: 7,5-8 kg jött le rólam most méretkeztem.

64-65 között mozgok de inkább lefelé, mert most megvan a mensim és hát az is befolyásolja.

Hasfali sérvműtéttem volt december 1-én, mondta a doki hogy 6 hétre rá el lehet kezdeni a fogyokurát, muszály volt mert ha hiztam volna akkor szétszakadt volna a hálom amivel megcsinálta hasfalamat.

Ez szerintetek drasztikus a fogyókura, többet kellene ennem vagy igy tovább?

Ezt nem tudom eldönteni hogy jól csinálom gyors e a fogyásom 2 hóra avgy lassú.

És azt sem akarom hogy logjon a börőm.

vagy inkább vegyek vissza és lassaban fogyjak többet egyek vagy mi?

Írtok véleményt mindenkinek előre is köszönöm

25L 1 gyerekes anyuka

2016. márc. 20. 06:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat nekem keves lenne a ch meg az edzes is de pont jo az a fogyas mennyiseg ugyhogy csinalhatod igy
2016. márc. 20. 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó az ütem, hajrá!
2016. márc. 20. 07:49
 3/4 anonim válasza:
ez gyors! :)
2016. márc. 20. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Tempós fogyás, de még nem egészségtelen, ha jól eszel (a mennyiségeket ugye nem tudom). Azért én délelőtt és uzsonnára nem szinte kizárólag szénhidrátot ennék, ha már eszem, de te tudod, a napi összbevitel számít igazán.
2016. márc. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!