Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így összhangban van?

Ez így összhangban van?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk egy héten kicsit cukrosabban vagy szénhidrátdúsabban eszem, és a mérleg többet mutat, akkor valóban annyit híztam? Mert 4 hónapja diétázom. Viszont eddig csak 4kg ment le, de akkor is azért mert alig ettem. Viszont heti 4x-5x edzem. Kívülről alig van változás. A sok munka miatt van hogy picivel többet kell ennem, mert fáj a fejem. Engem nem zavar a lassúság. Csak azt nem értem, hogy akkor ha a mérleg nem mozdul akkor nem is szálkásodom még ennyi mozgás mellett sem?

1500 kcal (100-150g ch, 30g zsír 100g fehérje)

köszönöm a válaszokat

2016. febr. 22. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:

A több szénhidrát nagyon könnyen okozhat nagyobb töltöttséget a glikogénraktárakban, a glikogén pedig sok vizet köt meg. Nekem is fel tud jönni így 1-2 kiló hízás nélkül s persze le is megy, ha kevésbé szénhidrátosan eszem.

Hosszabb távon úgyis látod, mi történik. Nálad nagyon kevésnek tűnik a fogyás, havi 1 kg igen lassú s ezt egy minimális izmosodás sem indokol, nyilván nem elég nagy a deficited egy tempósabb fogyáshoz. Ez nem feltétlenül baj, inkább legyen lassú, minthogy rosszul legyél. Van, aki nem tud gyorsan fogyni úgy, hogy jól is érezze magát.

Magasság, súly, mozgás mennyisége s típusa (OK, hogy heti 4-5, de ez nem mond sokat)?

2016. febr. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!