Miért lassult le a fogyás? Ez normális ekkora súlynál? Többi lenn
ennek a 8 kg-nak a nagy része vízvisszatartásból származó folyadék és az "okos" alacsony kalóriabevitelednek hála a többi izomglikogén és víz az izmokból illetve mindimális testzsír,
nagyon alacsony a kalóriabeviteled.
nagyon nem kéne csökkenetni, sőt, 1800-2400 kcal között kéne legyen heti 5-8 óra mozgás mellett
illetve a szénhidrátot este nem eszek, mert akkor úristen hízok - egy nagy bullshit, én lefekvés előtt zöldséges tésztát és gyümölcsturmixot iszom, persze ehhez hozzátartozik, hogy előtte 3 órát bringáztam is.
persze ha pihenőnapom van akkor én is figyelek hogy könnyebb vacsorát egyek, ez tény
azért lassult le a fogyás, mert túl alacsony a kalória beviteled
mennyit mozogsz egy héten?
sokan mozgás nélkül akarnak fogyni, de úgy nem fog menni sajnos, anyagcsere alatti kalóriabevitel + semmi mozgás és várni a csodát nem valami hatékony dolog.
vidd be az alapanyagcsere értékedet /ami nem 1300 kcal egy 80 kg os embernek!! ezt elhiteted/ és minden kalória leadást sportból érj el! na az lesz a tuti!
persze számít a tápanyag arány is, ch / fehérje / zsír, mert céltól függően más és más, aki pl bringázik az kifejezetten nem akar nagy izmokat, csak erős izmokat /kivéve a sprinterek/, mert minden grammnyi plusz és felesleges izom csak lassítja az embert a hegyen felfelé, viszont zsírt sem akar magán, ergo nem kell annyi fehérje, mint egy testépítőnek, sprinternek, stb, aki erős és/vagy izmos akar lenni, tehát itt a tápanyagarány sem mindegy ám!
Mennyi lenne számodra a nem lelassult fogyás? (Mihez képest lassú? )
Minden nap nem fogsz súlycsökkenést tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!