Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így elég rossz étkezés, igaz?

Ez így elég rossz étkezés, igaz?

Figyelt kérdés

1. 2 dl tej, 20 g zabpehely, 1 ek. kristálycukor

2. 190 g alma

3. 150 g főtt krumpli, 1 db főtt tojás

4. 150 g főtt krumpli, 1 db főtt tojás

5. 100 g főtt krumpli

6. 1 tál bableves

1011 kcal, 49 g fehérje, 146 g szénhidrát, 27 g zsír

Rettentő rossz :S A kcal is nagyon kevés.. kéne minimum 1300-1400 hogy jó legyen az anyagcserém. A fehérje rendkívül kevés megint :( A Szénhidrát magas...

De egyszerűen már nem tudok jobb dolgokat kitalálni ezekből az itthoni sz*rokból :(

175 cm

67 kg

19/L

2016. jan. 12. 19:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a cukor meg már nem oszt, nem szoroz, a maga 7 g szénhidrátjával, mert anélkül olyan az a zabpehely, mint a faforgács
2016. jan. 12. 20:56
 12/15 anonim válasza:
Pedig a reggeli nagyon fontos
2016. jan. 12. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha az neked a reformkonyha, hogy van otthon zöldség, akkor az őseim kb. mindig is reformkonyhát tartottak... :D Parasztcsaládból származom, zöldség, az volt. Meg gyümölcs, süti, tojás, tejföl, zsír, hús, minden.

Mi aztán eléggé cukrosan, lisztesen, zsírosan, tejesen...etc. ettünk gyerekkoromban, de zöldség mindig kilószámra állt a házban és tojás is volt sok. Szerintem ez így teljesen természetes.

Annyira ne berzenkedj az otthoniak miatt azért, már többen írtuk, hogy ezek rendes alapanyagok.

Ha nem bírod a zabpelyhet cukor nélkül (s a tej sem szerencsés), akkor egyél mást. Még nem vagyok benne biztos, hogy a legolcsóbb normális ételeket sem hajlandók megvenni neked...

Amúgy a szétfőtt zabpehely nem faforgács :D Szárazon én sem ettem meg soha, bár máshogy is igen ritkán fogyasztottam.

Aki szénhidrátszegény zöldségeket ajánl: valamiből kell neki energia, így sincs elég. Van, akinél ez a szénhidrát, nálam a zsír, de ha a kérdező krumpli helyett répát eszik, főleg nem fog bevinni elég kalóriát.

2016. jan. 12. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
nem akarok bunkó lenni, de 19 éves vagy, nyugodtan elmehetsz te is dolgozni,akár diákmelóra. kb 2-3 napot dolgoznál a hónapban, már lenne pénzed gyümölcsökre és zöldségekre is bőven,hogy minden nap tudj enni.
2016. jan. 12. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:

"mert anélkül olyan az a zabpehely, mint a faforgács"

A sok műkaja elrontotta az ízérzékelésed. Anno nem bírtam megenni a sótlan puffasztott rizst, a sósnak sem éreztem igazán az ízét. Mostanra átalakítottam úgy az étrendem, hogy jobb lett az ízérzékelésem, a sótlan változatnál is intenzívebben érzem, mint régen a sósnál.

Szóval ez idővel változik.

2016. jan. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!