Ez így elég rossz étkezés, igaz?
1. 2 dl tej, 20 g zabpehely, 1 ek. kristálycukor
2. 190 g alma
3. 150 g főtt krumpli, 1 db főtt tojás
4. 150 g főtt krumpli, 1 db főtt tojás
5. 100 g főtt krumpli
6. 1 tál bableves
1011 kcal, 49 g fehérje, 146 g szénhidrát, 27 g zsír
Rettentő rossz :S A kcal is nagyon kevés.. kéne minimum 1300-1400 hogy jó legyen az anyagcserém. A fehérje rendkívül kevés megint :( A Szénhidrát magas...
De egyszerűen már nem tudok jobb dolgokat kitalálni ezekből az itthoni sz*rokból :(
175 cm
67 kg
19/L
Ha az neked a reformkonyha, hogy van otthon zöldség, akkor az őseim kb. mindig is reformkonyhát tartottak... :D Parasztcsaládból származom, zöldség, az volt. Meg gyümölcs, süti, tojás, tejföl, zsír, hús, minden.
Mi aztán eléggé cukrosan, lisztesen, zsírosan, tejesen...etc. ettünk gyerekkoromban, de zöldség mindig kilószámra állt a házban és tojás is volt sok. Szerintem ez így teljesen természetes.
Annyira ne berzenkedj az otthoniak miatt azért, már többen írtuk, hogy ezek rendes alapanyagok.
Ha nem bírod a zabpelyhet cukor nélkül (s a tej sem szerencsés), akkor egyél mást. Még nem vagyok benne biztos, hogy a legolcsóbb normális ételeket sem hajlandók megvenni neked...
Amúgy a szétfőtt zabpehely nem faforgács :D Szárazon én sem ettem meg soha, bár máshogy is igen ritkán fogyasztottam.
Aki szénhidrátszegény zöldségeket ajánl: valamiből kell neki energia, így sincs elég. Van, akinél ez a szénhidrát, nálam a zsír, de ha a kérdező krumpli helyett répát eszik, főleg nem fog bevinni elég kalóriát.
"mert anélkül olyan az a zabpehely, mint a faforgács"
A sok műkaja elrontotta az ízérzékelésed. Anno nem bírtam megenni a sótlan puffasztott rizst, a sósnak sem éreztem igazán az ízét. Mostanra átalakítottam úgy az étrendem, hogy jobb lett az ízérzékelésem, a sótlan változatnál is intenzívebben érzem, mint régen a sósnál.
Szóval ez idővel változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!